Όσα πρέπει να προσέξεις στο self-tanning

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Όσα πρέπει να προσέξεις στο self-tanning

Μία από τις αλλαγές που απαιτούν οι ζεστοί μήνες στη beauty καθημερινότητα μας είναι το μαύρισμα στο σώμα μας. Όπως και να το κάνουμε, κορίτσια μου, τα κοντομάνικα μπλουζάκια και τα σορτσάκια χρειάζονται μία μαυρισμένη επιδερμίδα για να αναδείξουν σωστά το σώμα μας. Εγώ σας έχω μερικά βασικά tips για να κάνουμε μόνες μας self-tan στο σπίτι σωστά. 

Όσα πρέπει να προσέξεις στο self-tanning

1. Αν δεν έχεις ξανακάνει self-tan, επέλεξε ένα προϊόν που να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Τέτοιο προϊόν θεωρείται το self-tan σε mouse μορφή. Είναι σαν προϊόν εύκολα ελεγχόμενο, δεν δίνει έντονο αποτέλεσμα και δεν αφήνει στάμπες.

2. Πριν αρχίσει τη διαδικασία, φρόντισε να έχει κάνει καλή απολέπιση σε όλα τα σημεία που θέλεις να κάνεις self-tan. Όσο πιο λεία είναι η επιδερμίδα, τόσο πιο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα θα έχεις.

3. Ενυδάτωση ξανά και ξανά. Φρόντισε να είσαι full ενυδατωμένη πριν αρχίσεις την διαδικασία του self-tanning. Πρόσεξε όμως να μην είναι λιπαρή η επιδερμίδα σου, γιατί μπορεί να μην εφαρμόσει καλά το προϊόν. 

Όσα πρέπει να προσέξεις στο self-tanning

4. Μην εφαρμόσεις με γυμνό χέρι. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν όσοι αποφασίζουν να κάνουν για πρώτη φορά self-tan μόνοι τους. Χρησιμοποίησε κάποιο γάντι που θα σε βοηθήσει στην πιο ομοιόμορφη εφαρμογή και δεν θα βάψει  τις παλάμες σου σίγουρα.

5. Μην ακολουθήσεις κατά λέξη τον κανόνα «Ένα pump ανά χέρι και δύο ανά πόδι». Δεν είναι απαραίτητα ένας κανόνας που ισχύει για όλους. Πολλές φορές χρειαζόμαστε περισσότερο προϊόν για να καλύψουμε τα σημεία που θέλουμε. Μην φοβηθείς, λοιπόν, να χρησιμοποιήσεις λίγο περισσότερο προϊόν από όσο χρειάζεσαι και λένε οι υποδείξεις.

6. Μην ξεχνάς την αντηλιακή σου. Το ότι έκανες self-tan δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεσαι πια προστασία. Ο ήλιος είναι επικίνδυνος πάντα. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula