Όλα τα προϊόντα περιποίησης που έχω στη βαλίτσα μου

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Όλα τα προϊόντα περιποίησης που έχω στη βαλίτσα μου

Η άδεια σου είναι μόλις μερικές μέρες μακριά και ήρθε η ώρα να μαζέψεις τη βαλίτσα σου και να δεις τι θα χρειαστείς μαζί σου στο νησί. Εγώ σήμερα θέλω να σε βοηθήσω και να σου πω όσα επιλέγω εγώ να έχω στη βαλίτσα μου από προϊόντα περιποίησης για να γλιτώσω λίγο χώρο.

1. Φυσικά τα αντηλιακά μου
Είναι must, δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά το καλοκαίρι και παίρνω αυτά που εμπιστεύομαι και δουλεύουν για εμένα.

2. Ενυδατική προσώπου
Αλλά και ματιών που να είναι 24ωρης χρήσης. Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις μία κρέμα που να περιέχει και τις 3 ιδιότητες όμως, έτσι καμία φορά επιλέγω να παίρνω μία κρέμα ματιών 24ωρης χρήσης και την χρησιμοποιώ και για το πρόσωπο, όπως σας έχω ξαναπεί είναι ένας πολύ καλός τρόπος ενυδάτωσης.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης που έχω στη βαλίτσα μου

3. Ενυδατική σώματος
Εδώ χρειαζόμαστε μία που να είναι κατάλληλη για after sun και να έχει καταπραϋντική ιδιότητα, έτσι μία με αλόη σίγουρα θα κάνει αυτή τη δουλειά. Προσωπικά χρησιμοποιώ πιο μικρά δοχειάκια που υπάρχουν στην αγορά και γεμίζω αυτά, για να μην κουβαλάω πιο μεγάλα μπουκάλια.

4. Σαμπουάν και shower gel
Είναι κάτι που μου λύνει τα χέρια το καλοκαίρι όταν έχω να πάω ταξίδι για λίγες μέρες γιατί σε ένα μπουκαλάκι έχεις προϊόν που αντικαθιστά αμέσως 2 συσκευασίες.

5. Μάσκα μαλλιών
Λόγω του προηγούμενου προϊόντος έχω χώρο να πάρω μαζί μου μία full size μάσκα μαλλιών. Ο λόγος που επιλέγω full size είναι επειδή τη χρησιμοποιώ στην παραλία, την χρησιμοποιώ στο μπάνιο ως μάσκα μαλλιών, αντικαθιστά το conditioner και πιο σπάνια απλώνω στις άκρες ελάχιστη ποσότητα για να τις προστατέψω.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης που έχω στη βαλίτσα μου

6. Καθαριστικό προσώπου
Επειδή δεν μπορώ να πάρω δύο-τρία που χρησιμοποιώ συνήθως, επιλέγω ένα σε gel μορφή που ξέρω πως θα καθαρίσει το πρόσωπο μου σε βάθος είτε φοράω μακιγιάζ, είτε όχι.

7. Τέλος, face mist
Είναι ένα προϊόν κατ’ εμέ απαραίτητο. Όχι όμως στη βαλίτσα μας, αλλά στην τσάντα χειρός που έχουμε μαζί. Θα σας πω και ένα μυστικό, επειδή το χρησιμοποιώ όλη μέρα πολλές φορές ξεμένω, οπότε έχω μαζί μου και δεύτερο για backup.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula