Όλα τα μυστικά για να κάνεις detox στην επιδερμίδα σου

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Όλα τα μυστικά για να κάνεις detox στην επιδερμίδα σου

Στο άκουσμα της λέξης detox πιθανώς σου έρχεται στο μυαλό κάτι σχετικό με διατροφή, όμως πλέον η αποτοξίνωση δεν περιορίζεται σε αυτό τον τομέα. 
Ας δούμε μαζί πως θα κάνεις detox στην επιδερμίδα σου…ναι στην επιδερμίδα σου!

Ξεκινώντας από τα βασικά, ο καλός ύπνος και η ενυδάτωση του οργανισμού μας συνιστούν σημεία κλειδιά. Κοιμήσου 8 ώρες και πιες 2-3 λίτρα νερό κάθε μέρα. Παράλληλα, φρόντισε να προστατεύεις το δέρμα σου από τον ήλιο, φορώντας πάντα αντηλιακό, όπως σου λέω συνέχεια. Με αυτά τα βήματα θα προστατεύεις τον οργανισμό σου και κατ΄ επέκταση την επιδερμίδα σου από το σχηματισμό ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες είναι αυτές που κάνουν το δέρμα μας να φαίνεται άτονο, θαμπό και γερασμένο.

Όλα τα μυστικά για να κάνεις detox στην επιδερμίδα σου

Για ένα boost κατά των ριζών πρόσθεσε στην καθημερινή σου ρουτίνα κρέμες με οξέα φρούτων, βιταμίνες AC και E, που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά. Ακόμη δοκίμασε μάσκες με άργιλο και μαύρο άνθρακα. Ο άργιλος έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και δρα κατά τον ερεθισμών και ο άνθρακας λειτουργεί σα μαγνήτης τραβώντας τις τοξίνες και τους ρύπους από την επιδερμίδα σου.

Extra Tip:
Άπλωσε την κρέμα σου πάντα με κυκλικές ανοδικές κινήσεις, με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείς την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες και επαναφέροντας τη σφριγηλότατη και τη λάμψη.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula