ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Όπως έχω ξαναναφέρει σε άρθρο μου, οι φετινές τάσεις ομορφιάς καλύπτουν όλα τα γούστα, από το no-makeup makeup, μέχρι τις electric σκιές και τα burgundy χείλη η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στυλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών, σε κάθε τύπο δέρματος.

Σήμερα θα σας δείξω ποιές παλέτες σκιών μπορείτε να προμηθευτείτε από τα beauty stores, που να σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία, ώστε να δημιουργήσετε τα επιθυμητά looks.

  • Τα κλασικά
    Χρώματα όπως κεραμιδί, nude, bronze είναι χρώματα που επανέρχονται κάθε φθινόπωρο στο προσκήνιο και μάλλον δεν θα σταματήσουν ποτέ. Οι παρακάτω παλέτες θα σας διαθέσουν με όλα τα χρώματα για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο smokey look :
ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
  • Τα παστέλ
    Τα έντονα χρώματα μας είχαν κινήσει αρκετά το ενδιαφέρον το καλοκαίρι και συνεχίζουν και το φθινόπωρο με τις παστέλ εκδοχές τους. Προσωπικά αγαπημένα είναι το ροζ παστέλ και οι παστέλ γαλάζιες λεπτομέρειες. Οι παλέτες που θα βρείτε τέτοια χρώματα είναι οι παρακάτω.
ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Δύο παλέτες οι οποίες συνδυάζουν πολλές αποχρώσεις είναι οι εξής :

ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Brighten up your Inbox

xoxo Roula