Οι λόγοι που δεν χρησιμοποιώ σφουγγαράκια μακιγιάζ

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018

Οι λόγοι που δεν χρησιμοποιώ σφουγγαράκια μακιγιάζ

Πολλές από εσάς προτιμάτε να απλώνετε τη βάση σας με κάποιο σφουγγαράκι μακιγιάζ. Πλέον ξέρετε πως εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία και οι λόγοι είναι οι παρακάτω.

Τα βακτήρια
Τα σφουγγαράκια μαζεύουν πολύ εύκολα και γρήγορα βακτήρια που βλάπτουν την επιδερμίδα μας.

Η ποσότητα
Τα σφουγγαράκια έχουν την τάση να απορροφάμε μεγάλες ποσότητες προϊόντος. Υπάρχουν βέβαια πια κάποια σφουγγαράκια που δεν απορροφάνε το ίδιο μεγάλες ποσότητες, όμως δεν παύει να χάνουμε ποσότητες makeup χωρίς όμως να χρειάζεται.

Η ταχύτητα
Με τα πινέλα ο έλεγχος και η ταχύτητα είναι πολύ μεγαλύτερη. Τα σφουγγαράκια συνήθως χρειάζονται επιμονή και υπομονή, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Οι λόγοι που δεν χρησιμοποιώ σφουγγαράκια μακιγιάζ

Ο καθαρισμός
Βλέπω καθημερινά πολλά posts για το “πώς να καθαρίσετε το σφουγγαράκι μακιγιάζ σας”, ποτέ όμως δεν γίνεται πλήρης καθαρισμός, σε αντίθεση με κάποιο πινέλο που καθαρίζεται εύκολα μέσα σε 2 λεπτά.

Για  επαγγελματίες
Όσες ασχολείστε επαγγελματικά ξέρετε πως είναι ένα tool που λειτουργεί περισσότερο βοηθητικά και λιγότερο ως κύριο εργαλείο.

Τέλος, φυσικά θέλω να σας πω πως αν εσάς σας βολεύει και το επιλέγετε, συνεχίστε. Στο μακιγιάζ είναι κανόνας πως κάτι που δεν ταιριάζει σε μένα, μπορεί να ταιριάζει πλήρως σε εσένα.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula