Οι 3 χρυσοί κανόνες για καθαρή επιδερμίδα από την Shiseido

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020

Οι 3 χρυσοί κανόνες για καθαρή επιδερμίδα από την Shiseido

Σε αυτή την περίοδο, που η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει έντονα σε λίγες μόνο μέρες, η έννοια της προσοχής σε κάθε μας κίνηση έχει αποκτήσει μοναδική σημασία. Το γεγονός ότι είμαστε συνεχώς μέσα στο σπίτι, δεν σημαίνει ότι το δέρμα μας προστατεύεται. Αν και δεν είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλές από τις συνηθισμένες περιβαλλοντικές επιθέσεις, όπως ηλιακή ακτινοβολία και ρύπανση, υπάρχουν άλλες επιπτώσεις στο δέρμα μας  από τους εσωτερικούς ρύπους και την ξηρή ατμόσφαιρα. Η Shiseido φροντίζει για εμάς με του 3 κανόνες για την περιποίηση της επιδερμίδας μας.

1. ΕΝΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Όταν κυκλοφορούμε στην πόλη, το δέρμα εκτίθεται σε περιβαλλοντικούς ρύπους. Μέσα στο σπίτι, το δέρμα αντιμετωπίζει εσωτερικούς ρύπους, ειδικά όταν μαγειρεύουμε συχνά. Ο χρόνος που περνάμε στην κουζίνα εκθέτει το δέρμα μας σε πτητικά σωματίδια που οξειδώνουν τον ιστό και αυξάνουν το επίπεδο φλεγμονής του δέρματος. Επιπλέον, δύο κινέζικες μελέτες έδειξαν ότι ορισμένα σωματίδια που προέρχονται από την κουζίνα αυξάνουν τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, συγκεκριμένα τις ρυτίδες και τις σκούρες κηλίδες. Ο εντατικός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας, με σκοπό να εξαλειφθούν πλήρως όλα αυτά τα σωματίδια αλλά και οι υπόλοιποι βλαβεροί ρύποι.

Η Shiseido προτείνει να ξεκινήσετε σωστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης το πρωί, επιλέγοντας το αγαπημένο σας προϊόν καθαρισμού και δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες για διαχρονική ομορφιά, ενισχύοντας έτσι την πρώτη γραμμή άμυνας. Το Extra Rich Cleansing Milk με μεταλλικό νερό από την πηγή Kirishima, απομακρύνει τους ρύπους και το περίσσιο σμίγμα από την επιδερμίδα ενώ συγχρόνως την διατηρεί ενυδατωμένη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πολλά περισσότερα από ένα απλό προϊόν καθαρισμού, το Complete Cleansing Microfoam απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, ενώ συγχρόνως ενυδατώνει και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας. Το βράδυ αν πρέπει να συμμετέχετε σε μια τηλεδιάσκεψη, είναι καλύτερο να κάνετε διπλό καθαρισμό. Ξεκινήστε με το Perfect Cleansing Oil για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα προϊόν καθαρισμού με αφρό για να μειώσετε τις επιπτώσεις της ρύπανσης.

Οι 3 χρυσοί κανόνες για καθαρή επιδερμίδα από την Shiseido

2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Δεν είναι μυστικό ότι γενικότερα το στρες αλλά και πιο συγκεκριμένα το στρες της απομόνωσης, έχει ισχυρό αντίκτυπο στο δέρμα, όπως μελετήθηκε για περισσότερα από 30 χρόνια από τον Dr Hosoi, Shiseido Senior Scientist. Η συγκεκριμένη μελέτη έδειξε ότι το άγχος επιβραδύνει την αποκατάσταση της λειτουργίας φραγμού, προκαλεί πτώση των κερατινοκυττάρων του δέρματος μειώνοντας έτσι την ανανέωσή του, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σημαντικές φθορές στο αμυντικό σύστημα του δέρματος. Με λίγα λόγια προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε το δέρμα σας.

Η Shiseido συστήνει να προσθέσετε έναν εξειδικευμένο ορό μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση για να ενισχύσετε τη φυσική άμυνα του δέρματος. Το ενισχυμένο Shiseido’s Ultimune Power Infusing Concentrate με περισσότερα από 150 βραβεία παγκοσμίως και 39 πατέντες ευρεσιτεχνίας, ενισχύει το αμυντικό σύστημα του δέρματος και ενδυναμώνει την επιδερμίδα ενάντια στο στρες. Συνεχίστε με το ενυδατικό σας προϊόν περιποίησης. Η Εssential Energy, κρέμα ενυδάτωσης πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, αντισταθμίζει την απώλεια υγρασίας που προκαλούν οι αλλαγές στη λειτουργία φραγμού του δέρματος. Ενώ αν επιθυμείτε πιο ενισχυμένη αντιγηραντική φροντίδα, η νέα Vital Perfection Uplifting and Firming Cream αντιμετωπίζει τις βασικές αιτίες χαλάρωσης, σκούρων κηλίδων και έντονων ρυτίδων. Ο συνδυασμός με την κρέμα νυκτός της σειράς, χαρίζει ορατό αποτέλεσμα lifting και εμφανώς πιο λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα σε τέσσερις μόλις εβδομάδες.

3. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΑΕΡΑ
Η έλλειψη καθαρού αέρα σημαίνει ότι το δέρμα δυσκολεύεται να μείνει οξυγονωμένο και φωτεινό. Ειδικά όταν η μικροκυκλοφορία επιβραδύνεται λόγω της έλλειψης της σωματικής άσκησης, η οποία συνήθως διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Τα κύτταρα στερούνται θρεπτκών ουσιών και η λειτουργία τους επιβραδύνεται. Καθώς περνούν οι μέρες το δέρμα γίνεται ολοένα και πιο θαμπό, πιο εύθραυστο. Όσο για την θέρμανση του σπιτιού, αν και απαραίτητη, συνήθως είναι υψηλή μέχρι να μπουν οι ζεστές μέρες της Άνοιξης, κάτι το οποίο ενισχύει την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Τα επιστημονικά εργαστήρια της Shiseido έδειξαν ότι το υπερβολικά ζεστό περιβάλλον μπορεί να βλάψει το αμυντικό σύστημα του δέρματος ενώ το πιο δροσερό περιβάλλον προάγει τον βέλτιστο κυτταρικό πολλαπλασιασμό.

Η Shiseido παροτρύνει ανάμεσα στον καθαρισμό και την ενυδατική περιποίηση της επιδερμίδας, αφιερώστε λίγο χρόνο να κάνετε μασάζ στο δέρμα σας για να τονώσετε την μικροκυκλοφορία και τον κυτταρικό μεταβολισμό. Πριν εφαρμόσετε το προϊόν περιποίησης, βάλτε τα χέρια σας κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό για να τονώσετε το δέρμα ακόμα περισσότερο. Η Shiseido με την τεχνολογία Reneura, ενεργοποιεί την ενδοκυτταρική επικοινωνία. Μετά από λίγες μόνο ημέρες χρήσης των προϊόντων, το δέρμα εμφανίζεται ήδη πιο ροζ, πιο φωτεινό. Μην ξεχνάτε να ρυθμίζετε τον θερμοστάτη σας στη σωστή θερμοκρασία, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Οι θερμοκρασίες άνω των 20ο C δύναται να εμποδίσουν την κυτταρική ανανέωση.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula