Ο νέος τρόπος καθαρισμού που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο νέος τρόπος καθαρισμού που πρέπει να δοκιμάσεις

Όταν μιλάμε για καθαρισμό προσώπου οι επιλογές είναι πολλές και πάνω-κάτω τις έχουμε δοκιμάσει όλες. Σήμερα όμως θα σας μιλήσω για έναν νέο τρόπο καθαρισμού που μάλλον δεν ξέρατε πως υπάρχει και είναι οι πούδρες καθαρισμού.

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο μιας και έχουμε συνηθίζει να καθαρίζουμε το πρόσωπο μας με υγρά προϊόντα που εισχωρούν και καθαρίζουν σε βάθος, όμως το ίδιο από ότι φαίνεται μπορεί να κάνει και μία πούδρα. 

Ο νέος τρόπος καθαρισμού που πρέπει να δοκιμάσεις

Η διαφορά αυτού του προϊόντος είναι πως είναι πολύ πιο απαλό και αγνό από κάθε άλλο προϊόν κάνοντας την ίδια ή και καλύτερη δουλειά. Είναι ένα προϊόν κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες μιας και η δοσολογία πούδρας και νερού είναι στο χέρι σου.

Η χρήση της είναι απλή, ρίχνεις μία μικρή ποσότητα στο χέρι σου, προσθέτεις νερό και κάνεις απαλό μασάζ στο πρόσωπο σου. Η πούδρα θα καθαρίσει σε βάθος και ταυτόχρονα θα κάνει ένα πολύ απαλό peeling που είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Πλέον οι περισσότερες εταιρίες έχουν ένα τέτοιο προϊόν για να δοκιμάσετε και να επιλέξετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς.

Δοκιμάστε το και στείλτε μου την εμπειρία σας στο info@roulastamatopoulou.com

Brighten up your Inbox

xoxo Roula