Μην φας τις φράουλες αυτό το ΣΚ. Φτιάξε μια μάσκα προσώπου!

Σάββατο, 06 Απριλίου 2019

Μην φας τις φράουλες αυτό το ΣΚ. Φτιάξε μια μάσκα προσώπου!

Ο ερχομός της άνοιξης σηματοδοτεί και την εποχή που οι αγαπημένες μας κατακόκκινες φράουλες εμφανίζονται ξανά στους πάγκους του μανάβη. Οι φράουλες δεν είναι μόνο σύμμαχοι της υγείας μας αλλά και της ομορφιάς! 

Απολεπίζουν, καθαρίζουν, χαρίζουν λάμψη, καταπολεμάνε αποτελεσματικά την λιπαρότητα και βοηθάνε στη σύσφιξη του δέρματος και το σημαντικότερο, έχουν αντιοξειδωτική δράση.

Επίσης, η φράουλα είναι ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες, ιδανική για τους πόρους της επιδερμίδας και για ενυδάτωση. Τα μικρά κουκουτσάκια της σε συνδυασμό με τη ζάχαρη μπορούν να λειτουργήσουν ως scrub. 

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν, φτιάξε με τις φράουλες που έχεις στο ψυγείο σου μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και απολέπισης.

Τι θα χρειαστείς
10 φράουλες
2 κ. γλ. μέλι 
1 κ. γλ. ζάχαρη (προαιρετικά) 

Μην φας τις φράουλες αυτό το ΣΚ. Φτιάξε μια μάσκα προσώπου!

Εκτέλεση και εφαρμογή 
Λιώσε τις φράουλες στο μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα και στη συνέχεια πρόσθεσε το μέλι. Ανακάτεψε  καλαά με ένα κουταλάκι. Βάλε τη ζάχαρη, προαιρετικά. Η μάσκα σου είναι έτοιμη! Άπλωσέ τη στο πρόσωπο για 20 λεπτά και απομάκρυνε με νερό, κάνοντας απαλό μασάζ. Θα δεις αμέσως το πρόσωπό σου πιο λείο και λαμπερό. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula