Μαύρισες; Δεν χρειάζεσαι νέο foundation

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Μαύρισες; Δεν χρειάζεσαι νέο foundation

Πάντα σας λέω πως το πιο σημαντικό βήμα για ένα μακιγιάζ είναι η βάση μας, και κυρίως το χρώμα της βάσης μας. Είναι βέβαια δύσκολο να αγοράζεις κάθε φορά που μαυρίζεις καινούρια βάση και ακόμα πιο δύσκολο είναι να βρεις το χρώμα σου ακριβώς.

Σου έχω τη λύση για να μην χρειαστεί να αγοράσεις φέτος πιο σκούρο foundation που ούτος η άλλος θα χρησιμοποιήσεις μόνο για λίγους μήνες.

Αντί για foundation, αγόρασε ένα πολύ σκούρο concealer ή κάποια ειδικά drops ή κάποιο υγρό matte bronzer για να αναμειγνύεις με την ήδη υπάρχουσα βάση σου. Έτσι θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα και θα δημιουργείς ακριβώς το χρώμα που θέλεις για το πρόσωπο σου. Επιπλέον μπορείς το ίδιο προϊόν να το χρησιμοποιείς για bronzing και κοψίματα.

Μαύρισες; Δεν χρειάζεσαι νέο foundation

Αυτή είναι μία λύση που επιλέγουμε οι περισσότεροι makeup artists για να έχουμε πάντα το τέλειο match βάσης-προσώπου. Θέλει βέβαια προσοχή στο προϊόν που θα επιλέξεις. Το προϊόν που θα αναμείξεις και η βάση που έχεις πρέπει να μοιάζουν σε υφή και σύσταση για να αναμειχθούν χωρίς να αφήνουν κενά ή να δημιουργηθεί διχρωμία στη βάση σου. Επίσης σημαντικό είναι αυτό που θα αναμείξεις στο foundation σου να είναι pigmented και όχι πολύ διαφανές, γιατί δεν θα βγει το αποτέλεσμα με αυτό τον τρόπο. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula