ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ; ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ; ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ

Τα λιπαρά μαλλιά αποτελούν ένα μόνιμο πρόβλημα της καθημερινότητας. Εγώ, όμως, έχω να σου προτείνω κάποια tips για να αντιμετωπίσεις αυτό το θέμα.

1) Το σωστό σαμπουάν

Ό,τι και να δοκιμάσεις, η λιπαρότητα έχει σχέση με τη σμηγματόρροια άρα είναι οργανικό θέμα. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς σαμπουάν με ουδέτερο ph για κανονικά μαλλιά ή σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Έτσι, θα καθυστερήσεις απλά την έκκριση λιπαρότητας από τον οργανισμό.

2) DIY μάσκα μέντας

Ένας φυσικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τη λιπαρότητα είναι η μέντα. Μπορείς, λοιπόν, να φτιάξεις μια φυσική μάσκα.Ο τρόπος είναι ο εξής: Βράζεις μέντα, την αφήνεις να κρυώσει, λούζεσαι κανονικά με το σαμπουάν σου και στο τέλος ξεβγάζεις τα μαλλιά σου με το νερό που πριν είχες ήδη  βράσει μέσα τη μέντα. Δεν ξεβγάζεις με νερό, απλά τα σκουπίζεις.

ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ; ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ

3) Το κρύο νερό

Ένα tip ακόμα είναι να λούζεσαι πάντα με χλιαρό -προς κρύο- νερό, ειδικά στο τέλος του λουσίματος ,ώστε να κλείνουν οι πόροι των μαλλιών σου.

4) Τα προϊόντα ενυδάτωσης

Πρόσεχε να μη τοποθετείς την ενυδατική μάσκα μαλλιών σου ή το conditioner σου στις ρίζες των μαλλιών σου.Θέλεις να ξεμπλέξεις μόνο τις άκρες των μαλλιών σου,οπότε εφάρμοσε μόνο στο συγκεκριμένο σημείο.

5) Dry shampoo

Μία πολύ καλή λύση της καθημερινότητας είναι το dry shampoo που βοηθά να καθυστερήσεις το λούσιμο καθώς απορροφά τη λιπαρότητα. Κράτησέ το στη τσάντα σου για κάθε ενδεχόμενο !

ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ; ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ

Brighten up your Inbox

xoxo Roula