Λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι; Και όμως γίνεται

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι; Και όμως γίνεται

Τα λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι ακούγεται μία αποστολή που δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε εις πέρας. Υπάρχει όμως τρόπος και το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξουμε μερικές λεπτομέρειες στη καθημερινότητα μας.

Κουρευτείτε
Η αρχή του καλοκαιριού ή μάλλον πιο σωστά πριν ξεκινήσουν οι μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού, καλό είναι να κουρευτείτε. Θα ξεκινήσεις έτσι το καλοκαίρι σου με υγιή μαλλιά και όχι με ταλαιπωρημένα που απλά θα γίνονται κάθε μέρα και πιο ξηρά.

Λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι; Και όμως γίνεται

Σωστά προϊόντα
‘Ότι θέμα και αν έχει το μαλλί σας, το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να τα ενυδατώνουμε. Μάσκες, conditioner, σαμπουάν αλλά και ότι άλλο έχει να κάνει με τα μαλλιά μας πρέπει να είναι ενυδατικό, πολύ ενυδατικό.

Σωστό βάψιμο
Τόσο στο χρώμα, όσο και στην διαδικασία. Μην βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου γιατί δεν θα τα περιποιηθείς σωστά και θα φθείρεις την τρίχα περισσότερο. Επέλεξε να σε βάψουν σε κάποιο κομμωτήριο και κατά προτίμηση σε ένα χρώμα με θερμούς τόνους που τείνουν να είναι πιο λαμπεροί.

Λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι; Και όμως γίνεται

Λουστείτε σωστά
Επιλέξτε να λουστείτε με κρύο νερό, το οποίο κρατάει τα λέπια της τα τρίχας κλειστά και κρατάει τα μαλλιά λαμπερά. Το ίδιο κάνε και με το στέγνωμα.

Τέλος, η διατροφή
Τα πράσινα λαχανικά είναι ότι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για να προσφέρετε υγεία και λάμψη στα μαλλιά σας.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula