Ξέρετε ποια είναι η σωστή απόχρωση για τα φρύδια σας;

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021

Ξέρετε ποια είναι η σωστή απόχρωση για τα φρύδια σας;

Αναρωτιέστε για το ποια είναι η σωστή απόχρωση τα φρύδια σας; Σημαντικό ρόλο παίζει το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας, οπότε παρακάτω βρείτε έναν πλήρη οδηγό και μερικά tips, για να βρείτε το τέλειο brow shade και να δημιουργήσετε υπέροχα makeup looks όλες τις ώρες της ημέρας.

1. Mix & Match
Όταν πρόκειται να βάψετε τα φρύδια σας είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε την κατάλληλη απόχρωση, που θα κινείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας, για να είναι πιο αρμονικό το αποτέλεσμα. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν δεν μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόχρωση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε προϊόντα σε μορφή πούδρας για τα φρύδια, σε διαφορετικούς τόνους, ώστε να φτάσετε στο χρώμα που θέλετε. Ύστερα, γεμίστε τα κενά σημεία με ένα μολύβι ή μια σκιά και στη συνέχεια, για να δώσετε μεγαλύτερη ένταση, μπορείτε να εφαρμόσετε από πάνω κι ένα brow gel. 

Ξέρετε ποια είναι η σωστή απόχρωση για τα φρύδια σας;

2. Επιλογή απόχρωσης
Εάν έχετε αμφιβολίες για την επιλογή της απόχρωσης, η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε έναν τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών σας. Αντιθέτως, εάν επιλέξετε ακριβώς την ίδια απόχρωση με αυτή των μαλλιών σας, το αποτέλεσμα δε θα είναι φυσικό. 

3. Λάβετε υπόψη τους υπότονους
Όπως ακριβώς συμβαίνει με το foundation, το ίδιο ακριβώς γίνεται και με την απόχρωση για τον σχηματισμό των φρυδιών. Λάβετε υπόψη τους υποτόνους της επιδερμίδας σας κι έτσι θα πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα στον χρωματισμό τους.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula