Ξέρεις πως αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το beauty blender σου;

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020

Ξέρεις πως αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το beauty blender σου;

Το beauty blender ή αλλιώς το σφουγγαράκι του foundation είναι ένα beauty item που οι περισσότερες το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Γνωρίζετε όμως όλους τους εναλλακτικούς τρόπους χρήσης του;

Baking
Μπορείτε να σετάρετε την πούδρα στο makeup. Χρησιμοποιήστε τη μύτη του beauty blender για να απλώσετε λίγη πούδρα κάτω από τα μάτια. 

Λάμψη
Χρησιμοποιώντας τη στρογγυλή πλευρά τοποθετήστε ταμποναριστά λίγο υγρό highlighter. Με τη μύτη του  beauty blender τονίστε τις γωνίες των ματιών και των φρυδιών.

Ξέρεις πως αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το beauty blender σου;

Smokey eye
Θα σας βολέψει σίγουρα το μικρότερο μέγεθος  beauty blender  που μπορείτε να βρείτε. Περάστε με μία σκιά σε neutral απόχρωση τη γωνία του βλεφάρου προς το εσωτερικό του. Έπειτα με μία πιο σκούρα σκιά και με τη μύτη του beauty blender κάνε κυκλικό blend μέχρι να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Φυσικά, όπως και να επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε πρέπει πρώτα να το βρέξετε και στη συνέχεια να το στραγγίσετε πάρα πολύ καλά. 

Ombre μανικιούρ
Περάστε αρχικά μια στρώση της βάσης στα νύχια σας, περάστε με το σφουγγαράκι –απαλά– μία δεύτερη πιο ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη στρώση για να δημιουργήσετε το τέλειο ombre εφέ.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula