Ήλιος: Σύμμαχος ή Εχθρός

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Ήλιος: Σύμμαχος ή Εχθρός

Ο ήλιος είναι κάτι που όλες τις εποχές, αλλά ιδιαίτερα το  καλοκαίρι, δεν λείπει από την χώρα μας. Πόσο καλά όμως γνωρίζουμε τι μας προσφέρει, αλλά και πώς να προστατευόμαστε από τις αρνητικές του επιδράσεις;

Καταρχάς, ο ήλιος αυξάνει την παραγωγή ορμονών ευχαρίστησης φτιάχνοντας μας τη διάθεση, ενώ παράλληλα αυξάνει τη βιταμίνη D, που είναι απαραίτητη για τα οστά μας.

Από την άλλη πλευρά, ο ήλιος είναι υπαίτιος για την πρόκληση πολλών προβλημάτων φανερώνοντας και την αρνητική πλευρά του. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, εντείνει την γήρανση της επιδερμίδας, μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος που είναι αδιαμφισβήτητα, η σημαντικότερη επίπτωση της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και εγκαύματα που είναι μία από τις πιο κοινές επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο.

Για να απολαύσουμε, λοιπόν, τον ήλιο χωρίς να φοβόμαστε σας προτείνω κάποια πολύ καλά αντηλιακά για να τον κάνουμε σύμμαχο μας. 

Ήλιος: Σύμμαχος ή Εχθρός

Tzimas Cosmetics
Για το πρόσωπο έχω να σας προτείνω την Αντηλιακή κρέμα SPF50 με Βλαστοκύτταρα η οποία έχει εύκολη εφαρμογή και γρήγορη απορρόφηση, που δεν αφήνει λευκή χροιά. Για εσάς όμως, που θέλετε ένα αντηλιακό προσώπου με χρώμα προτιμήστε την Αντηλιακή κρέμα με χρώμα SPF50.

Ήλιος: Σύμμαχος ή Εχθρός

Youth Lab
Το Wet Skin Sun Protection SPF 50  είναι ένα αντηλιακό ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας με ενεργοποιητή μαυρίσματος, ανθεκτικό στο νερό & τον ιδρώτα, ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ.

Ήλιος: Σύμμαχος ή Εχθρός

Shiseido
Τέλος, για να είμαστε προστατευμένες ακόμη και με το πιο ωραίο μακιγιάζ μας, προτείνω τη UV Protective Compact Foundation SPF 30 Make up με αντηλιακή προστασία, σε μορφή πούδρας.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula