Η Khloe Kardashian σου θυμίζει πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Η Khloe Kardashian σου θυμίζει πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει και εξαιτίας του να κλεινόμαστε στο σπίτι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχνάμε τη προστασία της επιδερμίδας μας. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί πως ακόμα και τον χειμώνα πρέπει να χρησιμοποιούμαι αντηλιακό για να μην ταλαιπωρούμαστε στο μέλλον με ρυτίδες και ψεγάδια που μπορούν να μας προκαλέσουν οι ακτίνες του ήλιου, ακόμα και όταν δεν τον βλέπουμε.

Αν δεν ακούτε εμάς, ακούστε την Khloe Kardashian, η οποία μίλησε για αυτό σε μία συνέντευξη της, με αφορμή τη σειρά γυαλιών που κυκλοφόρησε. Συγκεκριμένα δήλωσε πως «Μερικοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο ακόμη και όταν βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητό τους. Δεν έχω ένα αγαπημένο brand σε αντηλιακά, ακολουθώ τις συμβουλές του δερματολόγου μου και πάντα επιλέγω προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας.»

Η Khloe Kardashian σου θυμίζει πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό

Ενώ η συμβουλή που θα έδινε στο νεότερο εαυτό της είναι μία, «Φόρα αντηλιακό κάθε μέρα. Όταν είσαι νέα είναι δύσκολο να καταλάβεις τις επιπτώσεις του ήλιου, στο δέρμα σου, ωστόσο είναι αληθινές. Ελέγχω το δέρμα μου ανά τρεις μήνες για τυχόν δυσμορφίες-ποτέ δεν μπορείς να είναι εντελώς προσεκτικός.»

Brighten up your Inbox

xoxo Roula