Η beauty συνήθεια της Olivia Palermo που ίσως πρέπει να αρχίσεις να έχεις και εσύ

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

Η beauty συνήθεια της Olivia Palermo που ίσως πρέπει να αρχίσεις να έχεις και εσύ

Είναι από τις γυναίκες που λατρεύουμε για το style της και για την λατρεία της προς το beauty κόσμο. Η Olivia Palermo είναι η γυναίκα που θα δικαιώσει όλες εμάς που καθόμαστε μία ώρα κάθε πρωί για να ετοιμαστούμε και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας.

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα πως «Ποτέ δεν θα ξυπνήσω και θα φύγω τρέχοντας από το σπίτι. Πριν πάω οπουδήποτε, αφήνω τουλάχιστον μια- μιάμιση ώρα για να ετοιμαστώ. Είμαι ιδιαίτερα επιμελής με τη ρουτίνα ομορφιάς μου. Αυτό έμαθα από τη μητέρα μου. Φαίνεται περίπου 20 χρόνια νεότερη από την ηλικία της και πάντα μου έλεγε ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να προετοιμαστεί κανείς το πρωί είναι πολύτιμος για εκείνον. Το καθημερινό μακιγιάζ μου περιλαμβάνει ένα smoky eye look (συνήθως χρησιμοποιώ μία απαλή καφέ απόχρωση από την Bobbi Brown και μία  ροζ απόχρωση στα χείλη (όπως η  Pillow Talk από τα κραγιόν της Charlotte Tilbury). Συνήθως βγάζω μόνη μου τα φρύδια μου και χρησιμοποιώ ένα μολύβι για να γεμίσω τα σημεία που είναι πιο αραιά. Στο τέλος, χρησιμοποιώ ένα διάφανο gel φρυδιών».

Σίγουρα πολλές προτιμάτε να κοιμόσαστε αυτή την extra μία ώρα, όμως το να αφιερώνεται αυτό τον χρόνο στον εαυτό σας είναι εξίσου σημαντικό τόσο για της αυτοπεποίθηση όσο και για το ξύπνημα. Όσο για το must have της, η Olivia πάντα παίρνει μαζί της «Μία πούδρα που έχει bronzer και ρουζ της Ciaté,  ένα concealer, ένα mini βερνίκι νυχιών, ένα κραγιόν και τη λακ Elnett».

Brighten up your Inbox

xoxo Roula