Γυμναστική προσώπου; Κι όμως θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Γυμναστική προσώπου; Κι όμως θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα

Μπορεί να μην το έχετε ξανακούσει, όμως η γυμναστική του προσώπου είναι πραγματικά μία ωφέλιμη μέθοδος με την οποία θα συσφίξετε την επιδερμίδα του προσώπου σας και θα μειώσετε το σχηματισμό των ρυτίδων.

1) Γελάστε με φωνήεντα
Πάρτε βαθιά εισπνοή και αρθρώστε τα φωνήεντα ΕΪ-E-ΑΪ-O-ΟΥ, ενώ ταυτόχρονα γελάτε. Επαναλάβετε τρεις φορές.

2) Στόμα ψαριού
Ρουφήξτε μέσα τα μάγουλά σας μέχρι τα χείλη σας να σχηματίσουν τον αριθμό 8 και κρατήστε τη στάση αυτή για 10 δευτερόλεπτα - επαναλάβετε 20 φορές.

Γυμναστική προσώπου; Κι όμως θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα

3) Εφαρμόστε πίεση
Πιάστε τα χείλη σας με τα χέρια σας μέχρι να αγγίξουν τα δόντια σας.  Πιέστε λίγο και τραβήξτε τα προς τα έξω όσο πιο πολύ μπορείτε. Διατηρήστε τη πίεση για 20 δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώστε τους μύες σας.  Επαναλάβετε 12 φορές.

4) Το φιλί
Σπρώξτε τα χείλη σας προς τα έξω, σαν να ετοιμάζεστε να δώσετε ένα φιλί.  Κρατήστε αυτή τη στάση όσο πιο πολύ μπορείτε με τη μέγιστη πίεση. Επαναλάβετε 4 φορές.

5) Ισιώστε
Βάλτε τα χέρια σας στους κροτάφους σας. Τραβήξτε το δέρμα προς τα πίσω, σαν να θέλετε να το «ισιώσετε».  Πάρτε βαθιά εισπνοή και κρατήστε τη θέση αυτή για λίγο. Κλείστε τα μάτια πριν αφήσετε τα χέρια σας και κάνετε λίγο μασάζ με τα δάχτυλά σας για να χαλαρώσετε τον ιστό.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula