ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ;

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ;

Γνωρίζετε πως η γυμναστική μας βοηθά να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας και μας γεμίζει ενέργεια. Ξέρετε όμως ότι μας κάνει και πιο όμορφους; Ας δούμε τους λόγους όπου η γυμναστική συμβάλλει στο να φαινόμαστε ομορφότεροι.

Καταρχήν με τη γυμναστική αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος τονώνοντας την επιδερμίδα και κάνοντας το δέρμα πιο φωτεινό και σφριγηλό. Η συστηματική γυμναστική βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και σε συνδυασμό με μια διατροφή χαμηλή σε επεξεργασμένους υδατάνθρακες και ζάχαρη συμβάλλουν στη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας.

ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ;

Η γυμναστική μειώνει τα επίπεδα του στρες αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία δερματικών παθήσεων που συνδέονται με το άγχος όπως είναι η ατοπική δερματίτιδα, η ψωρίαση και η ακμή.

 

Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής ιδρώνουμε και με αυτό τον τρόπο αποβάλλουμε τις τοξίνες από το σώμα μας. Γι’αυτό να γυμνάζεστε χωρίς μακιγιάζ διότι ιδρώτας, σμήγμα και μακιγιάζ συνθέτουν τον ιδανικό συνδυασμό για να φράξουν οι πόροι της επιδερμίδας με κίνδυνο να εμφανιστούν μαύρα στίγματα ή σπυράκια.

ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ;

Τέλος,η γυμναστική μας γεμίζει ενέργεια και ικανοποίηση κάνοντας μας πιο χαρούμενους και αυτό είναι κάτι που το μεταδίδουμε στους άλλους.

Να μη μου ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας όταν γυμνάζεστε ένα μπουκάλι νερό.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula