Έτσι θα μακρύνεις τις βλεφαρίδες σου και θα φαίνονται πιο υγιείς

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Έτσι θα μακρύνεις τις βλεφαρίδες σου και θα φαίνονται πιο υγιείς

Ένα από τα αγαπημένα σημεία μίας γυναίκας στο πρόσωπο είναι οι βλεφαρίδες. Ποια μπορεί να αντισταθεί σε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες; Καμιά! Έτσι αποφάσισα να σας πω μερικά tips που μπορούν να βοηθήσουν τις βλεφαρίδες σας να διατηρούνται υγιής, δυνάτες και φυσικά να μακρύνουν.

Η υγιεινή των βλεφάρων είναι ένα σημαντικό κομμάτι που δεν πρέπει να αγνοούμε
Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε όμως πολύ συχνά στα βλέφαρα μας μαζεύονται βακτήρια και μικρόβια τα οποία ένα απλό μακιγιάζ δεν μπορεί να εξουδετερώσει. Έτσι ένα καλός βαθύς καθαρισμός είναι το κλειδί. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε lid scrub, είναι ένα πολύ απαλό scrub ματιών που δεν τα ερεθίζει και απομακρύνει όλα όσα δεν έχει απομακρύνει το ντεμακιγιάζ.

Δοκίμασε κάποιο serum για τις βλεφαρίδες
Υπάρχουν πολλά serum στο εμπόριο τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να δώσουν μήκος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες μας. Bonus πολλά από αυτά κάνουν το ίδιο και για τα φρύδια μας. Είναι ένα προϊόν που αγαπώ και εγώ να χρησιμοποιώ.

Έτσι θα μακρύνεις τις βλεφαρίδες σου και θα φαίνονται πιο υγιείς

Εγώ όπως σας έχω δείξει και στα InstaStories μου, δοκιμάζω αυτή τη περίοδο αυτό της Mia Aesthetics, το MIA#LoveLashes & Βrows Serum. Είναι ένα serum κατάλληλο για τις βλεφαρίδες αλλά και για τα φρύδια μας. Για το αποτέλεσμα θα σας ενημερώσω για αυτό σύντομα σε επόμενο βιντεάκι μου.

Κάνε ντεμακιγιάζ
Όσο βασικό και αν ακούγεται, αναλογίσου πόσες φορές έχεις πέσει για ύπνο με υπολείμματα μάσκαρας και ξύπνησες με panda eyes; Είμαι σίγουρη αρκετές. Έτσι αν θες οι βλεφαρίδες σου να είναι στα καλύτερα τους καθημερινά, πρέπει να φροντίζεις να κάνει πολύ καλό ντεμακιγιάζ το βράδυ. Κάνε λοιπόν το ντεμακιγιάζ των ματιών σου με καστορέλαιο, το οποίο έχει ευεργετικές ιδιότητες για τις βλεφαρίδες μας.

Έτσι θα μακρύνεις τις βλεφαρίδες σου και θα φαίνονται πιο υγιείς

Κάνε ένα break από τις extension βλεφαρίδες σου
Μπορεί να είναι η λύση σου για να μην έχεις στο μυαλό σου τη μάσκαρα καθημερινά, όμως θα πρέπει να γίνεται μία παύση και κατά τη διάρκεια αυτής να ενισχύονται με σέρουμ. Κερδίζετε έτσι θρέψη του θύλακα για μία πιο υγιή, δυνατή και μακρία νέα τρίχα, έτοιμη να αντέξει τα extensions  για την νέα σας τοποθέτηση.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula