Έτσι θα κρατήσεις το eyeliner σου σταθερό απόψε

Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017

Έτσι θα κρατήσεις το eyeliner σου σταθερό απόψε

Το eyeliner είναι ένα must πια στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας που επιλέγει να βάφεται. Αλλάζει το βλέμμα, είναι απλό αν το συνηθίσεις και ταιριάζει με τα πάντα.

Τις γιορτές  είναι ένα κομμάτι του μακιγιάζ που δεν λείπει, όμως πολλές φορές μετά από κάποιες ώρες αρχίζει να εξαφανίζεται ή χειρότερα να τρέχει. Εγώ σου έχω κάποια tips για να μην συμβεί αυτό στην αποψινή σου έξοδο.

Διάλεξε το κατάλληλο προϊόν
Δεν είναι όλα, για όλες. Οι διάφορε μορφές eyeliner δεν λειτουργούν το ίδιο σε όλες. Για παράδειγμα το gel eyeliner πολλές φορές σε κορίτσια που έχουν πιο λιπαρή επιδερμίδα μπορούν να τρέξουν πιο γρήγορα από ότι ένα liquid.

Βάλε primer
Το primer είναι ότι πιο σημαντικό όταν μιλάμε για διάρκεια, τόσο στο πρόσωπο και στις σκιές, όσο και στο eyeliner

Έτσι θα κρατήσεις το eyeliner σου σταθερό απόψε

Πούδρα
Η πούδρα κάτω από το eyeliner και πάνω από το primer είναι κάτι που θα κάνει τη διαφορά αν έχει λιπαρό καπάκι. Θα απορροφηθεί κάθε λιπαρότητα και αυτό που θα μείνει, θα είναι ο καμβάς σου για να δημιουργήσεις το πιο τέλειο winged eyeliner.

Matching σκιά
Αν θες τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια και ένταση, σέταρε το eyeliner σου με μία σκιά στο ίδιο χρώμα, δεν φαντάζεσαι πόσο βοηθητικό είναι αυτό και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να διορθώσει και τυχόν ατέλειες μέσα σε δευτερόλεπτα.

Έτσι θα κρατήσεις το eyeliner σου σταθερό απόψε

Brighten up your Inbox

xoxo Roula