Έτσι επιλέγω το κατάλληλο άρωμα για μένα

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

Έτσι επιλέγω το κατάλληλο άρωμα για μένα

Το να διαλέξεις το κατάλληλο άρωμα για εσένα είναι ένα από τις πιο δύσκολες επιλογές, ειδικά όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 παρόμοια αρώματα. Σήμερα θα σας πω πως επιλέγω εγώ το άρωμα μου.

Για τις νότες των αρωμάτων σίγουρα έχετε ακούσει. Λοιπόν, μόλις ψεκάζουμε στο χέρι μυρίζουμε την πρώτη νότα του αρώματος που είναι και η πιο δυνατή. Στη συνέχεια, όταν περάσουν 15 λεπτά, μας έρχεται μία διαφορετική νότα του αρώματος, η μεσαία και είναι αυτή που θα μυρίζουμε για αρκετές ώρες μετά. Ενώ τέλος, στα πιο βαριά και πλούσια αρώματα μυρίζουμε την κάτω και τελευταία νότα του αρώματος, εφόσον έχει διαχυθεί φυσικά και η μεσαία νότα.

Έτσι επιλέγω το κατάλληλο άρωμα για μένα

Έτσι ποτέ, μα ποτέ, δεν αγοράζω ένα άρωμα μόλις το πρωτοδοκιμάσω. Αυτό που κάνω είναι να ψεκάζω το χέρι μου και να κάνω μία βόλτα στα μαγαζιά για να περάσει περίπου μισή ωρίτσα και να καταλάβω αν πραγματικά μου ταιριάζει.

Έτσι επιλέγω το κατάλληλο άρωμα για μένα

Επίσης πάντα δοκιμάζω πρώτα τα αρώματα στα ειδικά χάρτινα ραβδάκια δοκιμής και όταν καταλήξω σε ένα ή δύο αρώματα, τότε μόνο τα δοκιμάζω πάνω στα χέρια μου ώστε να δω πως  θα αναμειχθούν με την φυσική μου μυρωδιά και αν τελικά μου ταιριάζουν.

Τέλος, όταν είμαι βέβαιη επενδύω στο άρωμα που ξέρω πως δεν θα μετανιώσω ποτέ.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula