Εσύ ξέρεις τι είναι το facial roller

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Εσύ ξέρεις τι είναι το facial roller

Facial roller: ένα ακόμη beauty gadget, το οποίο έχει κατακλύσει το Instagram μας. Σε αντίθεση, όμως με τα beauty gadgets τα οποία σκάνε σαν mini μπόμπες και σε 2 μήνες δεν τα θυμάται κανείς το facial roller έχει έρθει για να μείνει. Στην πραγματικότητα, δεν αποτελεί κάποια καινούρια ανακάλυψη καθώς οι  λαοί της Ανατολής το χρησιμοποιούν εδώ και χιλιάδες χρόνια. 

Το εργαλείο αυτό –που είναι και ιδιαίτερα instagramable- έχει στην άκρη έναν κύλινδρο που μοιάζει να είναι φτιαγμένος από μάρμαρο. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μάρμαρο αλλά για νεφρίτη, έναν πολύτιμο λίθο με πολύ ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα μας. Ο νεφρίτης διαθέτει το εξής μαγικό χαρακτηριστικό: όταν ζεσταίνεται εκπέμπει ωφέλιμη για τον άνθρωπο υπέρυθρη ακτινοβολία, η οποία βοηθά τους μύες να χαλαρώνουν από την ένταση και το νευρικό σύστημα να ηρεμεί. Παράλληλα, μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τονώνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, συσφίγγει το δέρμα και σβήνει τις μικρές ρυτίδες. Ακόμη, συμβάλει στην πιο σωστή κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να αναζωογονήσει το πρόσωπό, αφήνοντας το λαμπερό και φρέσκο.

Εσύ ξέρεις τι είναι το facial roller

Αυτός ο τύπος facial roller ενδείκνυται για κάθε είδος επιδερμίδας. Εάν όμως η επιδερμίδα σου είναι περισσότερο ανθεκτική σου προτείνω να δοκιμάσεις ένα το οποίο διαθέτει επιπλέον μικρές βελονίτσες στην επιφάνειά του για πιο εντατικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησέ το σε καθαρή επιδερμίδα προαιρετικά μαζί με κάποιο λαδάκι προσώπου. 

Η αλήθεια είναι ότι τα facial rollers είναι αρκετά pricy, το αποτέλεσμα που προσφέρουν όμως μας αποζημιώνει. Είναι μια επένδυση που επιτελεί «θαύματα» όσον αφορά την πρόληψη της γήρανσης και την υγιή όψη της επιδερμίδας. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula