Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ για την επιδερμίδα σας

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020

Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ για την επιδερμίδα σας

To ντεμακιγιάζ είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας, μιας και αυτό είναι που χαρίζει στην επιδερμίδα μας καθαρή και υγιής όψη, ενώ μας επιτρέπει να έχουμε και πιο καθαρό μακιγιάζ την επόμενη ημέρα.

Εγώ σας έχω έναν οδηγό για να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για το ντεμακιγιάζ σας.

Gel: Ιδανικό για όσες έχετε λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες, αλλά και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 2 φορές την ημέρα.

Micellaire: Ιδανικό για το καθημερινό σας ντεμακιγιάζ, όχι όμως και για τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Ενώ μπορεί πολύ εύκολα να απομακρύνει ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

Γαλάκτωμα: Ιδανικό για ξηρές και για ώριμες επιδερμίδες που χρειάζονται ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές την ημέρα χρειάζεται χωρίς να ερεθίσει την επιδερμίδα, όμως δεν επιτρέπει το ντεμακιγιάζ κάποιου πιο έντονου μακιγιάζ. 

Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ για την επιδερμίδα σας

Μαντηλάκια: Ιδανικό για όσες γυναίκες δεν έχετε πολύ χρόνο για να ασχοληθείτε με την επιδερμίδα σας, όμως είναι απαραίτητος και ένας δεύτερος καθαρισμός.

Balms: Ιδανικό για να λιώσει και το πιο σταθερό μακιγιάζ, ενώ είναι κατάλληλο για τις ξηρές επιδερμίδες. Είναι  ένα είδος που δεν συστήνεται για τις ακνεϊκές επιδερμίδες γιατί διεγείρει την παραγωγή σμήγματος. Το ίδιο ισχύει και για τα λαδάκια ντεμακιγιάζ.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula