Εξαφάνισε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020

Εξαφάνισε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα

Οι ρυτίδες γύρω από το στόμα συχνά είναι ενοχλητικές και αντιαισθητικές με αποτέλεσμα να προκαλούν έλλειψη αυτοπεποίθησης σε πολλές γυναίκες, ειδικά στις καπνίστριες. Η εμφάνισή τους δεν εξαρτάται από την ηλικία, μπορεί να κάνουν οποιοδήποτε πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο αλλά και ώριμο.

Με το πέρασμα των χρόνων, τα αποθέματα κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνονται, με αποτέλεσμα να ενθαρρύνεται ο σχηματισμός ρυτίδων. Για την πρόληψή τους είναι αναγκαία η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας. Σημαντική είναι και η καθημερινή αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας. 

Εξαφάνισε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα

Οι ρυτίδες μπορούν να απαλυνθούν ή να εξαφανιστούν με την εφαρμογή booster υαλουρονικού οξέως, με botox, αλλά και με εφαρμογή νημάτων PDO στα χείλη. Αποτελεσματική μπορεί να είναι η μεσοθεραπεία, αλλά και οι θεραπείες laser. Βοήθεια μπορούν να προσφέρουν ενεργά συστατικά, όπως η ρετινόλη, το υαλουρονικό οξύ και τα πεπτίδια, τα οποία ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προκειμένου να αναπληρωθεί μέρος του όγκου που χάνεται.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula