Δώρα για τον αγαπημένο σου

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Δώρα για τον αγαπημένο σου

Ένα από τα πιο δύσκολα missions, κορίτσια μου, είναι να βρούμε δώρα για έναν άντρα, ειδικά όταν αυτό αφορά τον αγαπημένο μας. Η καλύτερη λύση είναι τα σετάκια που περιέχουν την ολοκληρωμένη περιποίηση ενός άντρα. Τη καλύτερη δουλειά σε αυτό έχουν κάνει τα The Body Shop που έχουν τα καλύτερα gift sets που έχω δει.

Η πρώτη επιλογή αφορά τους άντρες που δεν ξεχνάνε να περιποιούνται το πρόσωπο τους. Αν ο αγαπημένος σας είναι ένας τέτοιος άντρας τότε πρώτον έχετε βρει κάποιον που σας καταλαβαίνει και δεύτερον το Kings and Gentlemens Mac Root Grooming Kit είναι αυτό που ψάχνετε. Ένα νεσεσέρ γεμάτο με τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης που κάθε άντρας χρειάζεται.

Δώρα για τον αγαπημένο σου

Μία safe επιλογή είναι τα αρώματα και η The Body Shop έχει να σου προτείνει δύο διαφορετικές επιλογές, το Kings and Gentlemens Activist Kit και το Kings and Gentlemens White Must Fragrance Kit. Το packaging αυτών των kit κρύβει ένα αγαπημένο παιχνίδι, το «βρείτε τις διαφορές» που σίγουρα θα εκμεταλλευτεί ο καθένας.

Δώρα για τον αγαπημένο σου

Αν ο αγαπημένος σας δεν έχει μουσάκι τότε το Shave Away Kit For Kings and Gentlemen είναι η λύση για εσάς. Μία κρέμα ξυρίσματος και ένα ειδικό πινελάκι σίγουρα θα είναι απαραίτητα για αυτόν.

Τέλος, αν ο φίλος σας είναι γυμνασμένο παιδί, το Gym Essentials For Kings an Gentlemen θα είναι αυτό που θα τον κάνει να σας θυμάται κάθε φορά που πηγαίνει στο γυμναστήριο.

Δώρα για τον αγαπημένο σου

Ανακαλύψτε τις υπέροχες αντρικές προτάσεις δώρων στα καταστήματα της The Body Shop και online στο www.thebodyshop.gr

Brighten up your Inbox

xoxo Roula