Δοκίμασε αυτόν τον τρόπο για να ξεβάψεις την επιδερμίδα σου

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Δοκίμασε αυτόν τον τρόπο για να ξεβάψεις την επιδερμίδα σου

Σου έχω ένα νέο τρόπο καθαρισμού της επιδερμίδας σου και πιστεύω πως θα σε ενθουσιάσει! Είναι πολύ εύκολος, απλός και γρήγορος.

Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας, όπως του λέω συνέχεια, είναι Α και το Ω της ρουτίνας περιποίησης. Όταν το δέρμα μας είναι τελείως καθαρό, τότε δέχεται ευκολότερα όλα τα προϊόντα περιποίησης που του εφαρμόζουμε και αυτά λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Ο νέος τρόπος που σου προτείνω είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας με λάδι. Αναφέρομαι στη μέθοδο OCM ή αλλιώς Oil Cleansing Method, που είδαμε να τη χρησιμοποιούν πρώτες οι Κορεάτισσες. 

Δοκίμασε αυτόν τον τρόπο για να ξεβάψεις την επιδερμίδα σου

Τα λαδάκια ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδια. Η υγρασία που δημιουργούν, βοηθά ώστε να παράγεται λιγότερο σμήγμα με αποτέλεσμα να ανοίγουν οι πόροι και να μειώνεται η εμφάνιση ατελειών όπως τα σπυράκια. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και στις λιπαρές, μην σας τρομάζει. 

Βέβαια, καλό θα ήταν να ρωτήσεις το δερματολόγο σου για το σωστό και κατάλληλο για εσένα έλαιο. Για παράδειγμα, ιδανικά για τη λιπαρότητα είναι το tea tree oil. Αυτό που συστήνω ανεπιφύλακτα είναι της The Body Shop.

Απλώστε μια μικρή ποσότητα λαδιού στην επιδερμίδα. Κάνε απαλό μασάζ, με κυκλικές κινήσεις, σε όλο το πρόσωπο και λαιμό. Ξέπλυνε με άφθονο χλιαρό νερό και στη συνέχεια σκούπισε ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula