Θες να πετύχεις φυσικό μακιγιάζ;

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021

Θες να πετύχεις φυσικό μακιγιάζ;

Αγαπημένα μου κορίτσια, μου ζητάτε εδώ και καιρό να σας δώσω μερικά tips για το πώς να πετύχετε ένα φυσικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό μακιγιάζ έχοντας μόνο τα απαραίτητα προϊόντα.

Αποφάσισα λοιπόν σήμερα να μοιραστώ μαζί σας κάποια εύκολα και έξυπνα tricks που μπορείτε να ακολουθήσετε στο καθημερινό σας μακιγιάζ.

#Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση
No1 κανόνας για ένα σωστό και λαμπερό μακιγιάζ αποτελεί η σωστή και επαρκής ενυδάτωση του προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο, το foundation σας θα απλωθεί ομοιόμορφα και θα διαρκέσει περισσότερες ώρες. 

#Σωστή απόχρωση Concealer
Πολύ σημαντικό βήμα το concealer, ειδικότερα για εσάς που έχετε έντονο πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το concealer σας να είναι 1-2 τόνους πιο ανοιχτό έτσι ώστε να φωτίσει και να μεγαλώσει τα μάτια σας. 

Θες να πετύχεις φυσικό μακιγιάζ;

#Μάσκαρα
Όσον αφορά τη μάσκαρα, ένα έξυπνο tip είναι να τοποθετείτε μάσκαρα μόνο στο πάνω βλέφαρο, καθώς έτσι πετυχαίνετε ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα και φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα.

Θες να πετύχεις φυσικό μακιγιάζ;

#Σωστό βάψιμο φρυδιών
Ένα  πάρα πολύ σημαντικό βήμα τα φρύδια, αφού από αυτά μπορεί να αλλάξει η συνολική εικόνα του προσώπου μας. Φροντίζουμε λοιπόν να έχουμε επιλέξει τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στο φυσικό χρώμα των φρυδιών μας και στη συνέχεια δίνουμε ένταση στο τόξο του φρυδιού! 

Τέλος, ένα έξυπνο beauty tip είναι να τοποθετείτε μικρή ποσότητα από μια ανοιχτόχρωμη σκιά όπως πχ. μια σαμπανί απόχρωση, στην εσοχή του ματιού σας, τονίζοντας έτσι το μάτι σας και χαρίζοντάς σας λάμψη.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula