Απώλεια βάρους με σπανάκι; Γίνεται!

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

Απώλεια βάρους με σπανάκι; Γίνεται!

Χάρη στις διουρητικές ιδιότητες του σπανακιού και την ευελιξία του, που του επιτρέπει να συνδυαστεί με άλλα συστατικά, μπορείτε να το απολαύσετε ως βασικό συστατικό για τα smoothies που θα σας βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. 

Eάν θέλετε να χάσετε βάρος, είναι σημαντικό, λοιπόν, να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες. Θα πρέπει επίσης να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να ακολουθήσετε μια ρουτίνα άσκησης που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την ενέργειά σας. 

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε κατά νου κάποια “πρόσθετη βοήθεια”. Λόγω των ιδιοτήτων τους, αυτές συμβάλλουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού και της απώλειας βάρους.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται πέντε smoothies με σπανάκι. Ο συνδυασμός των συστατικών τους ελέγχει τις λιγούρες και προάγει την απώλεια λίπους.

Απώλεια βάρους με σπανάκι; Γίνεται!

Smoothie με σπανάκι, αβοκάντο και ανανά 

Αυτό το νόστιμο,  θρεπτικό προϊόν σας βοηθά να καταπολεμήσετε το υπερβολικό βάρος. Δεν είναι μόνο ότι αυξάνει τη μεταβολική σας δραστηριότητα. Ελέγχει επίσης την επιθυμία σας να τρώτε μεγαλύτερες από τις συνιστώμενες ποσότητες γεύματος.

Αυτό το smoothie έχει πεπτικά ένζυμα και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις. Μαζί βοηθούν να αποτοξινωθεί το σώμα σας μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών και αρθρικών νόσων. 

Συστατικά: 

7 φύλλα σπανάκι

1 ώριμο αβοκάντο

3 φέτες ανανά

1 φλιτζάνι νερό

Brighten up your Inbox

xoxo Roula