Απλές συμβουλές ομορφιάς που όμως κάνουν τη διαφορά

Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021

Απλές συμβουλές ομορφιάς που όμως κάνουν τη διαφορά

Είναι πολύ όμορφο να μεγαλώνεις φυσικά. Ο χρόνος περνάει αλλά φέρνει γνώση, υπομονή και αρετές που δεν έχουν τα νεανικά χρόνια. Ναι, η εμφάνιση αλλάζει, αλλά δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό, ειδικά αν ξέρετε πώς να περιποιηθείτε τον εαυτό σας για να δείχνετε πάντα νέα.

Προσοχή στα μαλλιά 
Μεγαλώνοντας οι περισσότερες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους για να καλύψουν τις λευκές τρίχες, ωστόσο πρέπει να προσέξετε να μην είναι ούτε πολύ σκούρα, ούτε πολύ ανοιχτόχρωμα. Οι χρυσαφένιοι τόνοι είναι πάντα πιο κολακευτικοί, όπως και το απαλό καστανό, και τονίζουν το πρόσωπο όπως πρέπει.

Μη ξεχάσετε το concealer
Το concealer είναι σωτήριο προϊόν για τη λάμψη του προσώπου. Εφαρμόστε το ταμποναριστά στα μάτια, αλλά και στο τελείωμα του άνω χείλος. 

Απλές συμβουλές ομορφιάς που όμως κάνουν τη διαφορά

Αποφύγετε τις πλαστικές
Είναι λογικό να βλέπετε πάνω σας πράγματα που θέλετε να διορθώσετε, αλλά συχνά οι πλαστικές καταλήγουν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε την τέχνη του μακιγιάζ και τονίστε τα μάτια σας με μια πολύ ανοιχτή σκιά στο κινητό βλέφαρο, και μια πιο σκούρα στην εξωτερική γωνία.

Βάλτε ρουζ
Δώστε μια αίσθηση νεότητας και φρεσκάδας στο δέρμα σας, προσθέτοντας λίγο ρουζ στα ζυγωματικά. Για τέλειο αποτέλεσμα μπορείτε να δοκιμάσετε και filler με υαλουρονικό. 

Το αντηλιακό κάνει θαύματα
Μην αφήνετε ποτέ το σπίτι χωρίς αντηλιακό. Ο ήλιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της επιδερμίδας μας και βασικός παράγοντας γήρανσης του προσώπου. Υψηλός δείκτης προστασίας και συχνές εφαρμογές θα κάνουν τη διαφορά.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula