ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ  ΑΠΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Επιθυμείς ένα σφριγηλό και ανορθωμένο στήθος χωρίς όμως να προβείς σε κάποια πλαστική εγχείρηση; Με αυτές της ασκήσεις μπορείς να το αποκτήσεις, τελείως ανώδυνα.

#1 Γυναικεία Push-Ups:
Αποτελούν μια άσκηση που δυναμώνει τους μύες του στήθους, και της πλάτης και του στέρνου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ  ΑΠΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

#2 Bench press:
Πάρε μια μπάλα γυμναστικής και ξάπλωσε πάνω τις με τα γόνατα λυγισμένα, σχηματίζοντας μια γωνία 90 μοιρών. Πάρε ένα ζευγάρι βαράκια. Άνοιξε τα χέρια σου στην ευθεία του στήθους με τις παλάμες να κοιτάνε προς τα έξω και κρατώντας τα λυγισμένα. Αργά τέντωσέ προς τα πάνω, φέροντάς τα στην ευθεία των ματιών σου.

#3 Ball slams: 
Πάρε μια μικρή και ελαφριά μπάλα, σήκωσέ την πάνω από το κεφάλι σου κρατώντας τα πόδια σε έκταση, και με όση δύναμη έχεις χτύπα την στον αέρα. Επανέλαβε 20 ακόμη.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ  ΑΠΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

#4 Deeps: 
Βρες ένα σταθερό σημείο που να μπορείς να στηριχτείς. Κάθισε στην άκρη του, ακουμπώντας τα χέρια σου σταθερά στην επιφάνεια. Ανασήκωσε το σώμα σου στηριζόμενη στα χέρια σου και φέρε τα πόδια σου μπροστά, λυγισμένα στην αρχή και όσο εξοικειώνεσαι με την άσκηση μπορείς να τα τεντώσεις μπροστά. Ξεκίνα λυγίζοντας τους αγκώνες σου να χαμηλώνεις αργά το σώμα σου προς το πάτωμα, κρατώντας τους γοφούς σου κοντά στον πάγκο γυμναστικής, την καρέκλα ή οποιοδήποτε σημείο στήριξης χρησιμοποιείς, κράτα τη πλάτη τεντωμένη και το πρόσωπο. Κάνε 10-15 επαναλήψεις.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula