Αναρωτιέσαι γιατί τα μαλλιά σου λαδώνουν τόσο γρήγορα;

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Αναρωτιέσαι γιατί τα μαλλιά σου λαδώνουν τόσο γρήγορα;

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα λιπαρότητας. Ανακάλυψε παρακάτω τρία βασικά λάθη που εντείνουν το λάδωμα των μαλλιών. 

#1 Λούζεις καθημερινά τα μαλλιά σου 
Αυτός είναι και ο λόγος που, ίσως, έχεις παρατηρήσει πως τα μαλλιά σου λαδώνουν πιο γρήγορα από το συνηθισμένο καθώς το ph της τρίχας αλλοιώνεται. Προσπάθησε να τα αφήνεις τουλάχιστον δύο μέρες χωρίς λούσιμο, χρησιμοποιώντας ξηρό σαμπουάν ή πιάνοντάς τα σε μία αλογοουρά. 

#2 Δεν ξεπλένεις καλά τα μαλλιά σου
Αν χρησιμοποιείς conditioner και ειδικές θεραπείες, πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στο ξέπλυμα των μαλλιών σου. Σε περίπτωση που μείνουν υπολείμματα από τα προϊόντα που δεν ξεπλύθηκαν καλά, τα μαλλιά σου θα χρειάζονται ξανά λούσιμο πριν καν τα στεγνώσεις. 

Αναρωτιέσαι γιατί τα μαλλιά σου λαδώνουν τόσο γρήγορα;

#3 Χρησιμοποιείς λάθος προϊόντα styling και με λάθος τρόπο 
Αν έχεις λεπτή τρίχα απόφυγε να χρησιμοποιείς βαριές μάσκες μαλλιών κατά τη διάρκεια του λουσίματος και έπειτα να βάζεις και leave-in spray ή άλλα προϊόντα που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Όλα αυτά επιβαρύνουν τα μαλλιά σου και τα λαδώνουν αμέσως. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που τα χρησιμοποιείς. Αν χρησιμοποιείς κάποιο έλαιο, μην το απλώνεις ποτέ στις ρίζες των μαλλιών σου.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula