Αγαπάτε τα smokey eyes; Τότε πρέπει να ξέρετε αυτό το tip του celebrity makeup artist Hung Vanngo

Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπάτε τα smokey eyes; Τότε πρέπει να ξέρετε αυτό το tip του celebrity makeup artist Hung Vanngo Αγαπάτε τα smokey eyes; Τότε πρέπει να ξέρετε αυτό το tip του celebrity makeup artist Hung Vanngo

Με το καλοκαίρι σιγά σιγά να μας αποχαιρετά, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσουμε πάλι να κάνουμε ένα από τα αγαπημένα μας μακιγιάζ ματιών που είχαμε αποχωριστεί. Ο λόγος φυσικά για το σέξι, σαγηνευτικό smokey eye, το οποίο δεν αποχωριζόμαστε στις εξόδους του χειμώνα.

Παρόλα αυτά, συχνά μου λέτε πως δεν καταφέρνετε να πετύχετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ χωρίς να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν πολύ «σκληρά», ειδικά όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σκιές και eyeliner ταυτόχρονα. Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται από τον celebrity makeup artist Hung Vanngo, ο οποίος επιμελείται το μακιγιάζ πολλών σταρ του Hollywood.

Αγαπάτε τα smokey eyes; Τότε πρέπει να ξέρετε αυτό το tip του celebrity makeup artist Hung Vanngo

«Σπάνια χρησιμοποιώ μαύρο eyeliner. Το βρίσκω λίγο σκληρό. Χρησιμοποιώ πάντα καφέ μολύβι, ακόμη και στις εσωτερικές γραμμές του ματιού. Ακόμα και όταν θέλω να πετύχω έντονα μαύρα μάτια, χρησιμοποιώ μια καφέ απόχρωση στο εσωτερικό, καθώς με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται έντονη αντίθεση με την κόρη του ματιού», αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula