Αυτή τη DIY hair mask σίγουρα θα την αγαπήσετε

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Αυτή τη DIY hair mask σίγουρα θα την αγαπήσετε

H θερμότητα, τα hair tools, οι βαφές και τα προϊόντα styling δε λειτουργούν ευεργετικά για τα μαλλιά και πολλές φορές, είναι η αιτία για την ξηρότητα και την ενοχλητική ψαλίδα που εμφανίζεται στις άκρες. Επίσης, δε βοηθούν τα μαλλιά να μακρύνουν κι αφαιρούν αρκετή από τη λάμψη τους.  

Μια καλή hair mask είναι ο πιο γρήγορος κι αποτελεσματικός τρόπος, για να δώσετε στα μαλλιά σας όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. 

Αυτή τη DIY hair mask σίγουρα θα την αγαπήσετε

Μάσκα για αναδόμηση 

Υλικά 
1 κ.σ. coconut oil
1 κ.σ. μέλι 

Εκτέλεση 
Ρίξτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι το λάδι καρύδας και το μέλι και σε χαμηλή φωτιά ανακατέψτε για μερικά λεπτά, μέχρι να λιώσει εντελώς το μείγμα. Στη συνέχεια εφαρμόστε το στα μαλλιά σας από τη ρίζα μέχρι και τις άκρες. Ολοκληρώστε τη διαδικασία τυλίγοντας τα με μία πετσέτα κι αφήστε τη μάσκα να δράσει για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Το coconut oil προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, καταπολεμά την ψαλίδα κι εισχωρεί σε βάθος στην τρίχα. Το μέλι από την άλλη έχει μαλακτικές ιδιότητες, «κλειδώνει» την ενυδάτωση κι αφήνει τα μαλλιά λαμπερά κι απαλά.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula