Αυτά που πρέπει να προσέξεις με το αποσμητικό σου

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Αυτά που πρέπει να προσέξεις με το αποσμητικό σου

Σου έχει τύχει και εσένα να έχεις ετοιμαστεί, να έχεις βάλει τα αρώματα σου, το αποσμητικό σου και μετά από λίγες ώρες να παρατηρήσεις πως το τελευταίο δεν έκανε την δουλειά του; Τότε είσαι στο σωστό άρθρο, γιατί σου έχω 3 tips για να κρατήσει το αποσμητικό σου λίγο περισσότερο.

Πριν βάλεις αποσμητικό
Το να έχεις ξυρίσει και καθαρίσει καλά την περιοχή πριν φύγεις από το σπίτι είναι πολύ σημαντικό, μιας και η τριχοφυΐα προκαλεί μεγαλύτερη συσσώρευση βακτηρίων που προκαλούν δυσοσμία. Ενώ πολύ καλό είναι να κάνετε ένα ελαφρύ scrub μία με δύο φορές την εβδομάδα για να μην υπάρχουν νεκρά κύτταρα στο σημείο αυτό.

Αυτά που πρέπει να προσέξεις με το αποσμητικό σου

Σωστή εφαρμογή
Υπάρχουν μελέτες που λένε πως τα αποσμητικά λειτουργούν καλύτερα αν τα έχεις χρησιμοποιήσει από το βράδυ. Αυτό συμβαίνει επειδή κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι ιδρωτοποιοί αδένες είναι λιγότερο ενεργοί και η επιδερμίδα πιο στεγνή με αποτέλεσμα να απορροφάται καλύτερα και πιο σταδιακά.

Τέλος, τα ρούχα
Είναι γνωστό πως τα βαμβακερά ρούχα είναι τα κατάλληλα για την αποφυγή της έντονης εφίδρωσης. Αλλά το ίδιο κάνουν και τα αέρινα ρούχα, όχι μόνο δεν κολλάνε πάνω μας και ζεσταινόμαστε, αλλά δεν κολλάει και το αποσμητικό σε αυτά και έτσι χάνει τη δραστικότητα του.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula