Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις στον καθαρισμό του προσώπου σου

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018

Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις στον καθαρισμό του προσώπου σου

Κάνεις όλα τα βήματα που χρειάζεται για να καθαρίσεις το πρόσωπο σου, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Τα προϊόντα δεν καθαρίζουν καλά το πρόσωπο σας, ξηραίνουν το πρόσωπο σας ή το αφήνουν πολύ λιπαρό. Αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον κάνεις ένα από τα παρακάτω λάθη.

Έχεις επιλέξει λάθος προϊόντα
Ναι, μπορεί να έχεις διαλέξει προϊόντα για το δικό σου τύπο δέρματος, αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο καλύτερος δρόμος είναι αυτός της δοκιμής, αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις τι σου ταιριάζει. Μία σωστή επιλογή είναι να συμβουλευτείς και τον δερματολόγο σου.

Κάνε πιο απαλό ντεμακιγιάζ
Επέλεξε πιο απαλούς δίσκους για ντεμακιγιάζ, αν χρησιμοποιείς, και μην τρίβεις το πρόσωπό σου με δύναμη, αλλά απαλές κυκλικές κινήσεις.

Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις στον καθαρισμό του προσώπου σου

Too hot baby
Το ζεστό νερό είναι ότι καλύτερο μετά από μία κουραστική μέρα, όμως αυτή είναι μία επιλογή που μπορεί να αφυδατώσει την επιδερμίδα σου. Προτίμησε το νερό να είναι χλιαρό προς κρύο για να μην έχεις αυτό το θέμα.

Η σειρά έχει σημασία
Ξεκίνα πλένοντας πολύ καλά τα χέρια σου και μετά άρχισε αφαιρώντας το μακιγιάζ σου με κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ. Άφησε για το τέλος ένα προϊόν για βαθύ καθαρισμό που θα καθαρίσει τους πόρους σου.

Το λάθος τέλος
Όσο ενυδατικό και αν λέει πως είναι ο καθαρισμός που χρησιμοποίησες, δεν πρέπει να ξεχνάς με τίποτα την ενυδάτωση μετά από αυτόν. Το καλύτερο για την επιδερμίδα σου είναι να απλώσεις την ενυδατική πάνω σε νωπή επιδερμίδα για να «κλειδώσουν» έτσι τα σωστά επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα σου.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula