7 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να επενδύσετε περισσότερo

Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021

7 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να επενδύσετε περισσότερo

Σίγουρα όλες ψάχνουμε τα τέλεια προϊόντα ομορφιάς σε τιμές που συμφέρουν, όμως υπάρχουν προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσετε λίγο περισσότερο. Ποια είναι αυτά; 

Θεραπείες με αντιοξειδωτικά και οξέα
Είναι δύσκολο να δημιουργηθούν προϊόντα με πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες και οξέα στη σύνθεση τους, έτσι εκ φυσικού η τιμή τους είναι λίγο πιο υψηλή. 

Σκιές ματιών
Πολλές οικονομικές συνθέσεις έχουν μεγαλύτερη ένταση από αυτή που χρειάζεται για ένα πετυχημένο eye look, έχουν δυσκολία στο blending, ενώ η σύνθεση τους δεν είναι πάντα κατάλληλη για τα μάτια. 

Concealer
Μπορεί να βρείτε στην αγορά πολλές καλές φόρμουλες concealer, όμως σπάνια προσφέρουν κάτι θρεπτικό για την περιοχή των ματιών και δίνουν αυτό το τέλειο αποτέλεσμα. 

7 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να επενδύσετε περισσότερo

Conditioner
Τα περισσότερα οικονομικά conditioner βαραίνουν τα μαλλιά και δεν χαρίζουν την ίδια ενυδάτωση με άλλα. 

Bronzer
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προϊόντα προσώπου όπως είναι το ρουζ και το highlighter, το bronzer πρέπει να είναι βουτυρένιο, ομοιόμορφο, ανάλαφρο και να χτίζεται, κάτι που δύσκολα βρίσκουμε στα οικονομικά.

Ενυδατική κρέμα
Τα συστατικά στις πιο οικονομικές κρέμες συνήθως είναι πιο βαριές που όμως δεν εισχωρούν σωστά στην επιδερμίδα, φράσσοντας τους πόρους. 

Brighten up your Inbox

xoxo Roula