6 λόγοι γ να χρησιμοποιήσεις ένα face mist

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

6 λόγοι γ να χρησιμοποιήσεις ένα face mist

Ένα από τα απαραίτητα για μένα προϊόντα τους πιο ζεστούς μήνες είναι το face mist. Είναι ένα από τα προϊόντα που έχω συνέχεια μαζί μου και σήμερα θα σου πω γιατί το χρειάζεσαι και πότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

1. Πριν το μακιγιάζ σου για extra ενυδάτωση, ειδικά αν έχει περάσει πολύ ώρα από τότε που χρησιμοποίησες την ενυδατική σου. Είναι ενυδατικό, γρήγορο και κατάλληλο για πριν το μακιγιάζ σου.

2. Δεν κάνει πιο λιπαρή την επιδερμίδα σου. Μπορείς να ψεκάσεις κάθε στιγμή της ημέρας σου και δεν θα σου κάνει πιο λιπαρή την επιδερμίδα σου.

6 λόγοι γ να χρησιμοποιήσεις ένα face mist

3. Μετά από πολλές ώρες στον ήλιο είναι η σωτήρια λύση για λίγη δροσιά που θα σου προσφέρει και κάποια καλά στοιχεία στην επιδερμίδα σου.

4. Είναι ένα τέλειο προϊόν για να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου, χωρίς να το καταστρέψεις. Ψέκασε 2 φορές και μετά ταμπόναρε λίγο με τα χέρια σου ή κάποιο πινέλο ή και κάποιο σφουγγαράκι και το μακιγιάζ σου θα είναι ξανά φρέσκο και δροσερό.

5. Έχει πολύ ελαφριά σύνθεση και έτσι δεν θα φράξει τους πόρους σου, όποια στιγμή και αν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις.

6. Τέλος αν έχεις κάποιο ματ foundation ή το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου βγήκε caky, μπορείς  να ψεκάσεις και να δώσεις dewiness στο μακιγιάζ σου.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula