6 λάθη στο μακιγιάζ που μας μεγαλώνουν

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019

6 λάθη στο μακιγιάζ που μας μεγαλώνουν

Το μακιγιάζ είναι ένας εύκολος τρόπος να δείξουμε πιο λαμπερές και να αλλάξουμε το πρόσωπό μας. Με κάποια λάθος βήματα όμως είναι πολύ εύκολο να πετύχουμε το ακριβώς αντίθετο και κάνουμε τον εαυτό μας να φαίνεται πιο μεγάλος από ότι είναι. Ποια είναι αυτά τα λάθη;

1. Τα προϊόντα που επιλέγεις έχουμε μεγάλη σημασία. Μία βάση που είναι ματ μπορεί πολύ εύκολα να θαμπώσει και να μεγαλώσει μία ξηρή επιδερμίδα.

2. Ένα βαρύ, πολύ πηχτό ή πολύ ξηρό μπορεί να μπει πιο εύκολα στις λεπτές γραμμές και να δημιουργήσει έτσι την αίσθηση της κούρασης αλλά και της μεγαλύτερης ηλικίας.

6 λάθη στο μακιγιάζ που μας μεγαλώνουν

3. Η πούδρα δεν είναι ένα προϊόν που μπορούμε όλες να χρησιμοποιήσουμε σε μεγάλες ποσότητες. Καλό είναι να αφήνουμε λίγη λάμψη από το foundation να φαίνεται για ένα πιο δροσερό αποτέλεσμα.

4. Όσο πιο λεπτά και άτονα είναι τα φρύδια σου, τόσο πιο μεγάλη φαίνεσαι στο πρόσωπο.

6 λάθη στο μακιγιάζ που μας μεγαλώνουν

5. Οι αποχρώσεις που επιλέγεις μπορούν να σε δείξουν πιο νέα ή πιο μεγάλη. Προτίμησε τις πιο λαμπερές και ζεστές αποχρώσεις για το νεανικό αποτέλεσμα που θέλεις.

6. Τέλος, τα ματ κραγιόν όταν είναι πολύ στεγνά ή έχουν την τάση να μπαίνουν στις λεπτές γραμμές των χειλιών μας μπορούν να μας καταστρέψουν και ν μας δείξουν πολύ μεγαλύτερες.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula