6 λάθη που κάνεις με το primer σου

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

6 λάθη που κάνεις με το primer σου

Ένα από τα πιο σημαντικά steps σε ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ με διάρκεια είναι το primer. Πολλοί παραλείπουν αυτό το βήμα ή κάνουν λάθη και αντί να δημιουργήσουν έναν τέλειο καμβά, καταστρέφουν το μακιγιάζ. Ποια είναι αυτά τα λάθη;

1. Η σειρά με την οποία εφαρμόζουμε τα προϊόντα είναι σημαντική. Έτσι να θυμάστε πως το primer μπαίνει μετά το τελευταίο step της περιποίησης σας.

2. Μια μεγάλη ποσότητα δεν σημαίνει και μεγαλύτερη διάρκεια. Το primer είναι καλό να μπαίνει με μέτρο και σε μικρές ποσότητες.

6 λάθη που κάνεις με το primer σου

3. Η σύσταση που επιλέγουμε πρέπει αν είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα μας, π.χ. μία λιπαρή επιδερμίδα δεν κερδίζει διάρκεια αν επιλέξει να χρησιμοποιήσει κάποιο primer λαδάκι ή με γυαλάδες.

4. Αν έχουμε παραπάνω από ένα θέματα στην επιδερμίδα μας και το ένα primer δεν μας καλύπτει τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο αρκεί το ένα να μην μπαίνει πάνω στο άλλο.

6 λάθη που κάνεις με το primer σου

5. Επειδή είναι ένα προϊόν που έρχεται σε άμεση επαφή με την επιδερμίδα μας πρέπει αυτή να είναι καθαρή, όπως και τα χέρια με τα οποία θα το εφαρμόσουμε.

6. Τέλος, η καλύτερη εφαρμογή γίνεται με κυκλικές κινήσεις με φορά αντίθετη από αυτή των πόρων μας ώστε να τους γεμίζει και να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula