5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ

Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018

5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ

Κορίτσια μου, υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί που συχνά χαρακτηρίζονται ως «στυλιστικά λάθη». Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν υφίστανται πλέον, πράγμα που το αποδεικνύουν και οι νέες συλλογές μεγάλων οίκων μόδας, αλλά και τα fashion trends της εποχής. Πάμε, λοιπόν να δούμε τους 5 στυλιστικούς μύθους που πρέπει να καταρρίψετε και να αναβαθμίσετε το look σας!Κορίτσια μου, υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί που συχνά χαρακτηρίζονται ως «στυλιστικά λάθη». Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν υφίστανται πλέον, πράγμα που το αποδεικνύουν και οι νέες συλλογές μεγάλων οίκων μόδας, αλλά και τα fashion trends της εποχής. Πάμε, λοιπόν να δούμε τους 5 στυλιστικούς μύθους που πρέπει να καταρρίψετε και να αναβαθμίσετε το look σας!


Όχι λευκό χρώμα το χειμώνα

Πολλές λανθασμένα πιστεύετε ότι λευκό χρώμα φοριέται μόνο το καλοκαίρι και πως τον χειμώνα είναι απαγορευτικό. Ευτυχώς, τα κορίτσια της μόδας και οι street style stars αποδεικνύουν έμπρακτα, με υπέροχα white winter looks, ότι το λευκό ταιριάζει και στις κρύες ημέρες του χρόνου και είναι φρέσκο, μοντέρνο και κομψό ταυτόχρονα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα υφάσματα που επιλέγετε, που πρέπει να είναι αποκλειστικά χειμερινά, όπως μαλλί, δέρμα και κασμίρ.

5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ

Αγοράζετε πάντα το ίδιο νούμερο

Κάθε οίκος και κάθε fashion brand έχει διαφορετικές γραμμές, χρησιμοποιεί διαφορετικά υφάσματα και άλλες μονάδες μέτρησης μεγεθών. Επομένως, είναι σημαντικό να δοκιμάζετε πάντα τα ρούχα σας και να επιλέγετε με βάση αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και όχι με το συνηθισμένο σας νούμερο.

5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ

Απαγορεύεται να φοράτε πολλά, έντονα χρώματα μαζί

Αν υπάρχει κάτι που μας δίδαξε το σύγχρονο φαινόμενο color-blocking είναι, ότι μια έντονη απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί πολύ ωραία και με ένα άλλο εξίσου, δυνατό χρώμα. Ειδικά για τη φετινή σεζόν που τα φλούο χρώματα πρωταγωνιστούν, είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε. Πολύ σημαντικός κανόνας που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι αυτός των τριών χρωμάτων, δηλαδή να μη φοράτε περισσότερα από τρία διαφορετικά, έντονα χρώματα σε ένα look

5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ

Οι παγιέτες δεν μπορούν να φορεθούν το πρωί

Αδιαμφισβήτητα οι παγιέτες είναι λαμπερές και από τις αγαπημένες σας επιλογές για εντυπωσιακές βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. Ωστόσο, υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να φορεθούν και το πρωί, με τον σωστό συνδυασμό. Τέτοια είναι τα T-shirts, τα φούτερ, τα jeans και οι φούστες που θα πρέπει να συνδυαστούν με basic casual κομμάτια για να υπάρχει ισορροπία.

5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ

Τα jeans πρέπει να πλένονται συχνά

Ανήκετε σε όσες πλένουν τα τζιν τους τακτικά; Στην πραγματικότητα τα denim κομμάτια, όσο πιο πολύ τα φοράτε, τόσο καλύτερα παίρνουν το σχήμα του σώματός σας ενώ με το πλύσιμο, η ωραία αυτή loose γραμμή χάνεται.

5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ

Brighten up your Inbox

xoxo Roula