5 μυστικά ομορφιάς της Megan Fox

Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021

 5 μυστικά ομορφιάς της Megan Fox

Η Μέγκαν Φοξ είναι από τις πιο λαμπερές σταρ του Hollywood. Σε κάθε εμφάνιση της εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές της επιλογές και την ομορφιά της. Σας παρουσιάζουμε τα 5 μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί η ίδια και παραμένει εκθαμβωτική σε κάθε της εμφάνιση.

1.Χρησιμοποιεί και ακολουθεί πάντα στην καθημερινή της ρουτίνα το ‘less is more’. Φροντίζει να καθαρίζει το πρόσωπό της μέσα στην ήμερα, να φοράει πάντα αντηλιακή προσώπου, να πίνει πολύ νερό και να κοιμάται αρκετά. 

2. Ένα από τα πράγματα που δεν αποχωρίζεται πότε είναι το άρωμα της. Σε κάθε της εμφάνιση και ταξίδι έχει το Armani Code άρωμα μαζί της. 

 5 μυστικά ομορφιάς της Megan Fox

3. Ακόμη και η Μέγκαν Φοξ παίρνει μαζί της ταπεράκι αφού τρώει 5 γεύματα την ημέρα. Έχει εντάξει στην διατροφή της silica και μουρουνέλαιο, το οποίο περιέχει υψηλές ποσότητες βιταμίνης Α και D. 

4. Κάνει μία φορά την εβδομάδα μάσκα και δεν ξεχνάει να βάζει λαδάκι στα μαλλιά όταν αυτά είναι ξηρά ή ταλαιπωρημένα.

5. Πλένει το πρόσωπό της κάθε 12 ώρες και το ενυδατώνει μετά. Δεν μπαίνει ποτέ στην μπανιέρα γιατί την θεωρεί βρώμικη συνήθεια. Κάνει μόνο ντουζ . Το σαπούνι πρέπει να ξεπλένεται καλά. Χρησιμοποιεί έλαια σταφυλιού για ενυδάτωση.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula