4 οφέλη ενός dry shampoo

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

4 οφέλη ενός dry shampoo

Το dry shampoo είναι ένα holy grail προϊόν για πολλές από εμάς και καταφεύγουμε συχνά σε αυτό για να φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας. Μπορεί αυτή να είναι η βασική του χρήση, όμως υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορούμε να καταφύγουμε στο dry shampoo. Πάμε να δούμε μερικούς.

Για να δώσουμε όγκο
Σκύψε και φέρε όλα τα μαλλιά σου μπροστά, άρχισε να ψεκάζεις στις ρίζες. Θα εκπλαγείς με τον όγκο που θα σου έχει δώσει αυτή σου η κίνηση.

4 οφέλη ενός dry shampoo

Για να μείνουν οι μπούκλες σου χωριστά
Αν έχεις βαρεθεί να μπλέκονται οι μπούκλες και θέλεις να ξεχωρίζουν, τότε ψέκασε και ανακάτεψε καλά το dry shampoo στις τρίχες σου, έτσι θα μείνουν χώρια οι μπούκλες και δεν θα πέσουν κιόλας λόγο της υγρασίας ή της λιπαρότητας του κεφαλιού σου.

Κράτα τις αφέλειες σου αέρινες
Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγο του ιδρώτα, οι αφέλειες κολλάνε στο μέτωπό μας και χάνουν την ανάλαφρη όψη τους. Πριν βγεις λοιπόν από το σπίτι ψέκασε λίγο τις αφέλειες από την μέσα μεριά και θα έχεις λύσει το πρόβλημα σου. 

4 οφέλη ενός dry shampoo

Κρατάει σταθερό το χτένισμά σου
Τα dry shampoo μπορεί να αντικαταστήσει άνετα τη λακ για όσες προτιμούν ένα αέρινο και φυσικό αποτέλεσμα. Δεν είναι σίγουρα το ίδιο ισχυρό αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά όταν έχεις να κάνεις με ένα updo ή με κάποιο χτένισμα που χρησιμοποίησες τσιμπιδάκια.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula