3 βήματα φροντίδας του δέρματος μετά την καλοκαιρινή απόδραση

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020

3 βήματα φροντίδας του δέρματος μετά την καλοκαιρινή απόδραση

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού όλοι προσπαθούμε να βρούμε ευκαιρίες να ζήσουμε λίγο παραπάνω το καλοκαίρι. Επιστρέφοντας όμως πίσω στη ρουτίνα, όλοι έχουμε παρατηρήσει την επιδερμίδα μας πιο ταλαιπωρημένη λόγω της θάλασσας, του ήλιου και της θερμοκρασίας.

Γι’ αυτό σας έχω 3 απλά βήματα, για να φροντίσετε την επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου σας.

Καθαρισμός
Ο καθαρισμός της επιδερμίδας, ιδιαίτερα στο πρόσωπο, είναι απαραίτητος τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, ώστε να απομακρυνθούν οι ρύποι από το δέρμα. Για να κάνετε ένα καλό καθαρισμό, φροντίστε να επιλέξετε κάποιο προϊόν που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

3 βήματα φροντίδας του δέρματος μετά την καλοκαιρινή απόδραση

Απολέπιση
Η απολέπιση είναι εξίσου σημαντική και είναι κάτι το οποίο δε πρέπει να υποτιμάμε. Χρησιμοποιώντας ένα καλό scrub απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το ανοίγουν οι πόροι του δέρματος ώστε η επιδερμίδα να προετοιμαστεί για το τελευταίο βήμα.

Ενυδάτωση
Το τελευταίο και σημαντικότερο βήμα είναι η ενυδάτωση. Το δέρμα μας αφυδατώνεται και ξηραίνεται αρκετά στη διάρκεια των διακοπών, γι’ αυτό και χρειάζεται να επανέλθει το ph του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα και να αποκτήσει η επιδερμίδα ξανά την ελαστικότητα της. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ενυδατικές κρέμες οπότε δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει!

Brighten up your Inbox

xoxo Roula