3 ποτά που μπορείς να τα συνδυάσεις άφοβα με την δίαιτα σου!

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

3 ποτά που μπορείς να τα συνδυάσεις άφοβα με την δίαιτα σου!

Ξεκίνησες διατροφή και φοβάσαι ότι πρέπει να πεις αντίο στις αγαπημένες σου διατροφικές συνήθειες και δεν θα μπορείς με την παρέα σου να απολαμβάνετε τα ποτά σας; Και όμως η απάντηση θα σε ενθουσιάσει! Αφού παρακάτω θα βρεις 3 ποτά, που μπορείς να πίνεις χωρίς να πέρνεις θερμίδες.

Τεκίλα
Η τεκίλα παράγεται από το φυτό Αγαύη. Συνήθως το συγκεκριμένο φυτό το χρησιμοποιούν ως φυσικό γλυκαντικό, το οποίο θεωρείται υποκατάστατο της ζάχαρης. Μια ιδιότητα της είναι ότι μειώνει σημαντικά το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τα άτομα που θέλουν να μειώσουν ή και να διατηρήσουν το βάρος τους.

Βότκα με αγγούρι
Θεωρείται ένα δροσιστικό και χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες ποτό. Το αγγούρι ως λαχανικό, αποτελείται περίπου από 95% νερό και 5% ίνες. Είναι πλήρως αντιοξειδωτικό και συμβάλλει σημαντικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και την απώλεια βάρους.

3 ποτά που μπορείς να τα συνδυάσεις άφοβα με την δίαιτα σου!

Τζιν
Σε έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Sigulda στην Λετονία, έδειξε πως πίνοντας τζιν, ο μεταβολικός ρυθμός αυξάνεται έως και 17% με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται πιο άμεσα η καύση λίπους.

Tips: Κατανάλωσε αλκοόλ με μέτρο και πιες ένα ποτήρι νερό για κάθε ποτό που καταναλώνεις, ώστε να διατηρείς ενυδατωμένο τον οργανισμό σου.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula