3 λόγοι για να δοκιμάσει το Dry Brushing

Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018

3 λόγοι για να δοκιμάσει το Dry Brushing

Ένα από τα μεγαλύτερα trends του τελευταίου μήνα, όσο αφορά τη περιποίηση του σώματος, είναι το Dry Brushing. Τι ακριβώς, όμως, είναι το Dry Brushing και γιατί να το προτιμήσουμε;

Το Dry Brushing είναι μία διαδικασία απολέπισης που την έχουμε ξανασυναντήσει σε tips διάφορων stars του εξωτερικού. Αυτό που κάνουμε είναι με μία βούρτσα (όπως είναι αυτή της εικόνας παρακάτω) βουρτσίζουμε το στεγνό δέρμα μας και υπόσχεται πως είναι ο καλύτερος τρόπος απολέπισης που συναντάμε. Ποια είναι τα οφέλη του, εκτός της απολέπισης που προσφέρει;

3 λόγοι για να δοκιμάσει το Dry Brushing

1. Καθαρίζει τους πόρους
Μπορεί να μην μας απασχολεί τόσο στο σώμα, όμως παίρνοντας μία μικρότερη και ελάχιστα πιο απαλή βούρτσα μπορούμε να καθαρίσουμε καλά τους πόρους του προσώπου.

2. Μειώνει αισθητά την κυτταρίτιδα
Όπως και το scrub έτσι και αυτό προσφέρει μείωση της κυτταρίτιδας. Αν και δεν έχει αποδειχθεί ακόμα επιστημονικά, αλλά πολλές γυναίκες που το κάνουν συχνά dry brushing ισχυρίζονται πως βλέπουν έντονη διαφορά.

3 λόγοι για να δοκιμάσει το Dry Brushing

3. Συμβάλλει στην λειτουργία του λεμφικού συστήματος
Το λεμφικό σύστημα είναι ένα σημαντικό μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Πολλά λεμφικά αγγεία τρέχουν ακριβώς κάτω από το δέρμα. Οι υποστηρικτές του dry brushing ισχυρίζονται ότι αυτό βοηθά τακτικά στην τόνωση της φυσιολογικής ροής του λεμφικού σώματος μέσα στο σώμα και βοηθά το σώμα να αποτοξινωθεί με φυσικό τρόπο.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula