Υιοθέτησε και εσύ τα 5 hair tips της Meghan Markle

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021

Υιοθέτησε και εσύ τα 5 hair tips της Meghan Markle

Η Meghan Markle αποτελεί πρότυπο ομορφιάς, αλλά και fashion icon για χιλιάδες γυναίκες που θαυμάζουν το στιλ της από τότε που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη αμερικάνικη σειρά, Suits. 

Πέρα όμως από τα κομψά ρούχα της, λεπτομέρεια στην εμφάνισή της που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη είναι τα καλοχτενισμένα μαλλιά της. Είτε μπούκλες, είτε ίσια, ή ακόμα μαζεμένα ψηλά πάνω, πάντα δείχνουν λαμπερά.

Αυτά είναι τα 5 βασικά hair tips της που πρέπει να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις και εσύ! 

-Δώσε λίγο όγκο στα μαλλιά σου προκειμένου να τα κάνεις να δείχνουν πιο πλούσια. Ένα καλό spray για να δημιουργήσεις όγκο ή υφή μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική βάση για το χτένισμά σου. Αφού το ψεκάσεις στα μαλλιά σου, μετά δημιούργησε χαλαρά waves με ένα ψαλίδι για μπούκλες που θα προσθέσουν κίνηση και ζωντάνια στο hair look σου. Ακόμη και αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα, η χρήση προϊόντων για όγκο πριν από το styling θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια. 

-Αντί για το ισιωτικό χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για μπούκλες. Τα ισιωτικά μπορούν να προκαλέσουν στατικό ηλεκτρισμό ιδιαίτερα στα αδύναμα μαλλιά, κάνοντάς τα να χάνουν τη φυσική τους κίνηση, ενώ τα ψαλίδια για μπούκλες μπορούν να προσθέσουν όγκο και ζωντάνια στα μαλλιά. Καλό θα είναι να δίνεις μία φυσική κίνηση ακόμη μέχρι και τις άκρες των μαλλιών σου. 

-Μην αμελείς το κούρεμα. Το κούρεμα σε τακτικά χρονικά διαστήματα  θα βελτιώσει την υγεία των μαλλιών, χαρίζοντάς τους σώμα και κίνηση. Έτσι, το hair look σου θα φαίνεται πάντα fresh και περιποιημένο. 

-Περιποιήσου τα μαλλιά σου με μια αναζωογονητική μάσκα μαλλιών. Μια θεραπεία βαθιάς θρέψης και ενυδάτωσης θα αναζωογονήσει τα ξηρά, φριζαρισμένα μαλλιά σου. Βάλε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου μια καλή μάσκα μαλλιών, που θα προσφέρει στα μαλλιά σου έντονη περιποίηση και λάμψη. 

-Μην το παρακάνεις με το styling. Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως όσο πιο natural το hair look σου, τόσο πιο υγιή φαίνονται τα μαλλιά σου.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula