Το πρόγραμμα της Kate Hudson για γραμμωμένους κοιλιακούς

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021

Το πρόγραμμα της Kate Hudson για γραμμωμένους κοιλιακούς

Μπορείτε πολύ εύκολα να ακολουθήσετε το home workout της Kate Hudson για επίπεδη και σμιλεμένη κοιλιά. Μέσα από το Instagram της μοιράζεται συνεχώς με τους followers της fitness tips και συμβουλές διατροφής. Η ηθοποιός άλλωστε διαθέτει ένα σούπερ γραμμωμένο κορμί, που είναι αποτέλεσμα εντατικής προπόνησης. 

Δηλώνει πιστή οπαδός του pilates και μια από τις αγαπημένες της ασκήσεις είναι το pilates scissors, δηλαδή τα ψαλιδάκια. Η συγκεκριμένη άσκηση έχει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε από αυτό που σας φαίνεται πιο εύκολο ή συμβατό με τις αντοχές σας. Αρχικά ξαπλώνετε ανάσκελα σε ένα στρώμα γυμναστικής. Σηκώνετε τον κορμό από το έδαφος ώστε οι ώμοι σας και τα χέρια να βρίσκονται “στον αέρα” και ξεκινάτε να ανεβαζοκατεβάζετε τα πόδια κάνοντας ψαλίδια και διατηρώντας τα τεντωμένα. Κατά τη διάρκεια της άσκησης προσέχετε η μέση σας να παραμένει σε επαφή με το στρώμα. 

Μπορείτε να δοκιμάσετε και την πιο δύσκολη μορφή του pilates scissors, που σίγουρα είναι και πιο αποδοτική. Ξαπλώνετε ανάσκελα στο στρώμα και σηκώνετε τα πόδια με φόρα ώστε να έρθουν προς τα πίσω, σχηματίζοντας ορθή γωνία με το κεφάλι. Στηρίζετε το κάτω μέρος του κορμού με τα χέρια σας και σχηματίζετε ψαλίδια με τα πόδια σας στον αέρα. 

Μια ακόμα άσκηση που δίνει έμφαση στους κοιλιακούς και η Kate Hudson έχει εντάξει στα home workouts της. Στηρίζεται με το ένα πόδι λυγισμένο σε μια καρέκλα και σηκώνει το άλλο προς τα πίσω, μέχρι να έρθει στην ίδια ευθεία με όλο το σώμα. Επαναλαμβάνει την άσκηση εναλλάξ και για τα δύο πόδια.

Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας και για να δοκιμάσετε το workout της Kate Hudson και σίγουρα θα δείτε τη διαφορά στο σώμα σας.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula