Το μυστικό συστατικό της skincare ρουτίνας της Kaia Gerber

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Το μυστικό συστατικό της skincare ρουτίνας της Kaia Gerber

To δραστικό συστατικό της skincare ρουτίνας της Kaia Gerber είναι η νιασιναμίδη! Τι κάνει ακριβώς όμως και γιατί πρέπει να το συμπεριλάβεις κι εσύ στη ρουτίνα σου; 

«Στη skincare ρουτίνα μου, μου αρέσει να κρατάω τα πράγματα απλά, γιατί πιστεύω πολύ στο less is more. Πλένω πάντα το πρόσωπό μου. Ακόμα κι αν δεν φοράω μακιγιάζ, πρέπει να πλύνω το πρόσωπό μου! Ακόμα πιστεύω πολύ στη νιασιναμίδη και τη χρησιμοποιώ» 

Νιασιναμίδη 
Πρόκειται για υδροδιαλυτή μορφή της βιταμίνης Β3 (για αυτό θα τη βρεις κυρίως μέσα σε ορούς και όχι τόσο συχνά σε κρέμες) και είναι από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις στο χώρο του skincare. 

Αυξάνει τον αριθμό των κεραμιδίων και των λιπαρών οξέων, αποτρέπει την απώλεια νερού, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και άρα λειαίνει τις ρυτίδες και μειώνει τις φλεγμονές. 

Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις πανάδων, ακμής  και ατοπικής δερματίτιδας. Συχνά συνδυάζεται με άλλα δραστικά συστατικά όπως η ρετινόλη και το σαλικυλικό οξύ για παράδειγμα για να προστατεύσει τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Πρόσφατα έφτασε στην Eλλάδα η The Ordinary..  επιτέλους! Συνώνυμο της πρωτοπορίας στον τομέα της ομορφιάς, το beauty brand The Ordinary αλλάζει τα δεδομένα 

Εάν λοιπόν ονειρεύεσαι την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Kaia Gerber, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις το serum NIACINAMIDE 10% + ZINC 1%.

Το μυστικό συστατικό της skincare ρουτίνας της Kaia Gerber

Το serum αυτό νικάει την λιπαρότητα και αποτρέπει σπυράκια, έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως που το εξυμνούν με τις κριτικές τους. Πολλές αναφέρουν αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ημέρα, ενώ επίσης αναφέρουν αποτελέσματα στην συρρίκνωση των ορατών πόρων.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula