Το makeup look της Jennifer Lopez που σίγουρα θα δοκιμάσουμε στην επόμενη βραδινή μας έξοδο - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Stars Top Secret

Το makeup look της Jennifer Lopez που σίγουρα θα δοκιμάσουμε στην επόμενη βραδινή μας έξοδο

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Η πολυτάλαντη και αγαπημένη μας Jennifer Lopez εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της This Is Me… Now πιο απαστράπτουσα από ποτέ. Μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό eye makeup look δια χειρός της διάσημης makeup artist, Mary Philips.

Ήταν αδύνατο να μην προσέξουμε το συγκεκριμένο μακιγιάζ αφού είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο. Αν θέλεις να πετύχεις αυτό το eye makeup look χρειάζεται να σχηματίσεις, με ένα μαύρο μολύβι ματιών, μια γραμμή ρίζα ρίζα στις βλεφαρίδες σου και να την προεκτείνεις προς την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια πατώντας πιο ελαφρά το μολύβι, σχημάτισε μια καμπυλωτή γραμμή λίγο πιο πάνω από το φυσικό βάθος του ματιού σου η οποία θα ενώνεται με την άκρη της πρώτης γραμμής στην εξωτερική γωνία. Στο κενό που έχει δημιουργηθεί από τις δυο γραμμές άπλωσε μια διάφανη λαμπερή σκιά με glitter. Δημιούργησε ακόμα μια γραμμή με το μαύρο μολύβι ρίζα ρίζα στις κάτω βλεφαρίδες σου, τόνισε το βλέμμα σου με μάσκαρα και είσαι έτοιμη.