Το glam μακιγιάζ της Jessica Chastain στα Oscars - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Stars Top Secret

Το glam μακιγιάζ της Jessica Chastain στα Oscars

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Η πανέμορφη Jessica Chastain έκανε ακόμα μια καταπληκτική εμφάνιση στα φετινά Oscars και φυσικά ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό μακιγιάζ της. Δημιούργησέ το κι εσύ step by step.

Φρόντισε να ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα σου πριν ξεκινήσεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Πέρασε στην επιδερμίδα σου ένα primer που μειώνει τους πόρους και στη συνέχεια ένα highlighter σε κρεμώδη υφή. Προχώρησε εφαρμόζοντας το foundation και το concealer για να κρύψεις τυχόν μαύρους κύκλους και να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Με μια ανοιχτή καφέ σκιά σχημάτισε την εξωτερική γωνία του ματιών σου και κάνε καλό blending προς τους κροτάφους και την εσωτερική μεριά του βλεφάρου. Έπειτα χρησιμοποίησε μια γυαλιστερή σκιά σε ροδακινί απόχρωση για το επάνω βλέφαρο προσέχοντας να μην την απλώσεις στα σημεία όπου έχεις βάλει την καφέ σκιά.

Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μάσκαρα και δώσε μεγαλύτερη ένταση σε αυτές προς τα έξω. Θα απογειώσεις το βλέμμα σου αν μπορέσεις να τοποθετήσεις και μισή ψεύτικη βλεφαρίδα αν πάλι δεν τα καταφέρεις, απλά πέρασε 2-3 στρώσεις μάσκαρα. Η φωτοσκίαση δε θα πρέπει να έχει μεγάλη ένταση οπότε διάλεξε ένα σχετικά ανοιχτό bronzer και ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση. Τέλος σχημάτισε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα κόκκινο lip liner και εφάρμοσε το κόκκινο κραγιόν για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.